will.i.am producēs Džeksona atgriešanās albumu (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Black Eyed Peas" smadzenes will.i.am 2006. gadā, šķiet, ir bijis visuresošs, producējot Džastina Timberleika, Fērgijas, Snoop Dogg un Nas ierakstus un nopelnot "Grammy" nomināciju kā labākais mūzikas producents.

will.i.am jaunais projekts saistās ar popmūzikas karaļa Maikla Džeksona (Michael Jackson) atgriešanās plati, ko plānots izdot gada beigās Bahreinas ierakstu kompānijas "Two Seas Records" apgādā.

"Esmu pēdējā laikā daudz kontaktējies ar Džeksonu, un ziniet, viņš joprojām dzied kā putniņš!" – saka will.i.am, neskopojoties ar komplimentiem par topošo albumu: "Vai nu beigās plate būs tiešām liels hits, vai arī tā nevienu neinteresēs - vidusceļa nav."

"Man patīk tas, ko viņš (will.i.am) dara, un domāju, ka būs interesanti sadarboties un vērot kāda būs savstarpējā ķīmija," komentē pats Džeko. "Viņa mūzika ir brīnišķīga, inovatīva, pozitīva, lieliska."

Džeksona jaunā albuma tapšanā tāpat piedalīsies arī senegāliešu izcelsmes mākslinieks Eikons (Akon) un jaunais r&b censonis Kriss Brauns (Chris Brown). Jaunais albums sekos 2001. gada "Invincible".

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu