Toms Krūzs vairs nebūšot geja personāžs (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Animāciju seriāla "South Park" ("Dienvidparks") veidotāji nolēmuši vairs nedemonstrēt sēriju, kurā aktiera Toma Krūza personāžs attēlots kā gejs, vēsta "The Sun".

Seriāla veidotāji baidās, ka Holivudas zvaigzne varētu viņus par to iesūdzēt tiesā.

Animāciju seriālā Krūzs atsakās "iznākt no skapja" ("come out of the closet") jeb, citiem vārdiem, atzīt savu netradicionālo seksuālo orientāciju, kamēr Krūza bijusī sieva Nikola Kidmena un scientoloģijas piekritējs Džons Travolta cenšas aktieri pierunāt.

"Vai tu nedomā, ka tas ir vilcies pietiekami ilgi? Tev pienācis laiks iznākt no skapja. Tu nevienu nepiemuļķosi," saka Kidmena.

Sērijā ar nosaukumu "Trapped in the Closet" ("Iesprostots skapī") redzams arī scientoloģijas dibinātājs L. Rons Habards, kurš kritizē Krūza aktiera dotības.

Šī sērija ASV tika demonstrēta pagājušajā gadā, bet 43 gadus vecais Krūzs, pēc visa spriežot, draudējis iesūdzēt seriāla veidotājus tiesā, ja tās demonstrēšana turpināsies.

"Toms ir slavens ar savu ķildīgumu un ir uz daudz ko gatavs, lai aizsargātu savu reputāciju," izteicās kāda labi informēta persona. "Tomam sērija neesot patikusi, un "Paramount" vienkārši neuzdrošinājās riskēt, demonstrējot to vēlreiz. Žēl, ka britu skatītāji to tā arī nekad neredzēs, jo tā ir ļoti smieklīga."

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu