Britu salās uzvar Davids Geta un Džeks Džonsons (30)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Apvienotās Karalistes top40 singlu virsotni šonedēļ iekarojis franču hausmūzikas dīdžeja Davida Getas (David Guetta) deju zāļu grāvējs "Gettin’ Over You". Albumu topā 1.vietā debitē havajiešu romantiskais dziesminieks Džeks Džonsons (Jack Johnson) ar "To The Sea".

Davida Getas (David Guetta) singls "Gettin’ Over You", kurā piedalās dziedātāja un grupas "The Black Eyed Peas" dalībniece Fērgija (Fergie), Kriss Viliss (Chris Willis) un LMFAO, pakāpies no 41. uz 1. vietu, apsteidzot britu hiphopa mūziķi Diziju Raskalu (Dizzee Rascal), īstajā vārdā Dilanu Milsu (Dylan Mills) un viņa "Dirtee Disco".

21 gadu vecais Atlantas hiphopa mākslinieks B.o.B. (Bruno Mars) ar melodisko "Nothing On You" (Rebel Rock/Grand/HustleAtlantic/Warner Music) saglabājis 2.vietu. Otrs repera singls "Airplanes" - duets ar poppanka grupas "Paramore" solisti Heiliju Viljamsu (Hayley Williams) numur 23.

Džeks Džonsons - akustiskās rokmūzikas pārstāvis, kas pazīstams arī kā profesionāls sērfotājs un vides aktīvists, ar savu jaunāko plati "To The Sea" iekarojis albumu topu.

Top10 singli

1. David Guetta – ‘Gettin’ Over You’

2. B.o.B - 'Nothin' On You' (feat. Bruno Mars)

3. Jason Derulo - 'Ridin' Solo'

4. Dizzee Rascal - 'Dirtee Disco'

5. Aggro Santos - 'Candy' (feat. Kimberly Wyatt)

6. Eminem - 'Not Afraid'

7. Alicia Keys – ‘Try Sleeping With A Broken Heart’

8. N-Dubz - 'We Dance On' (feat. Bodyrox)

9. Sean Kingston & Justin Bieber - 'Eenie Meenie'

10. Iyaz – ‘Solo’

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu