Hjūstone noliedz, ka atsākusi lietot narkotikas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Vakar (trešdien) popmūzikas dziedātāja Vitnija Hjūstone (Whitney Houston) izrakstīta no Parīzes slimnīcas, kur nedēļas sākumā nogādāta ar deguna un rīkles infekciju. Baumas par to, ka viņa patiesībā atsākusi lietot narkotikas, Hjūstone nodēvējusi par smieklīgām.

Pēc nonākšanas slimnīcā 46 gadus vecā amerikāņu popmūzikas dīva žurnālam "People" pavēstīja, ka ar nepacietību gaida iespēju atgriezties uz skatuves, lai turpinātu savu koncerttūri.

"Es jūtos lieliski," viņa teica.

Esmu gatava doties tālāk un turpināt savu pasaules tūri.

Mana veselība ir vislabākajā kārtībā, vienkārši šajā laikā mani nomoka dažādas alerģijas."

Paredzēts, ka jau 13.aprīlī dziedātāja uzstāsies Birmingemā. 8. un 9. aprīļa Mančestras koncerti pārcelti uz 16. un 17. jūniju.

Kopš karjeras sākuma 1985.gadā Hjūstone visā pasaulē pārdevusi vairāk nekā 170 miljonus ierakstu. Viņas pazīstamāko hitu vidū ir "How Will I Know", "Greatest Love of All" un "I Will Always Love You" - dziesma no 1992.gada filmas "The Bodyguard" ("Miesassargs"), kurā dziedātāja spēlēja galvenajā lomā.

Pēdējos gados Hjūstones muzikālie panākumi apsīka un viņa nonāca preses uzmanības lokā vienīgi privātās dzīves problēmu dēļ, tādēļ viņas parādīšanās pagājušā gada "Grammy" mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijā, kurā viņa izpildīja dziesmu "It's Not Right But It's Okay", daudziem bija liels pārsteigums. Pērn septembrī viņa atgriezās uz mūzikas skatuves ar albumu "I Look to You", kas guva lielus panākumus, tomēr albuma koncertturneja daudziem faniem lika vilties, un dziedātājas uzstāšanās kvalitāte radīja jautājumus par viņas veselības stāvokli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu