Oktobrī Rīgā izskanēs Marijas Naumovas jubilejas koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Kinoteātrī "Splendid Palace" 4. oktobrī notiks dziedātājas Marijas Naumovas jubilejas koncerts, kurā izskanēs solo programma "Līdz gaišām asarām", informē pasākuma menedžeris Rafails Balkins.

Muzikālo pavadījumu Naumovai nodrošinās mākslinieki Rolands Beļēvičs (taustiņi), Norberts Skraucis (bass), Ingus Feldmanis (ģitāra), Jegors Kavaiko (ģitāra) un Andris Buiķis (bungas). Kā īpašie viesi koncertā piedalīsies aktieris Artūrs Skrastiņš un Latvijas Nacionālā Simfoniskā orķestra pirmā vijole Raimonds Ozols.

Dziedātāja pēdējo gadu laikā apbraukājusi Latviju ar teju 40 koncertiem programmā "Pusnakts Parīzē", bet 2013. un 2014. gadā, atzīmējot jubilejas gadu uz skatuves, izpildīja programmu "Romani Rat" jeb "Čigānu nakts", kurā atspoguļoja četrus vēsturiskus stāstus par čigānu jeb romu mūzikas nozīmīgo ietekmi pasaules mūzikā, pulcējot uz skatuves profesionālus māksliniekus no piecām valstīm.

Savukārt 2016. gada novembrī pēc 12 gadu pārtraukuma tika izdots Naumovas desmit oriģināldziesmu albums "Uz ilūziju tilta", apvienojot Jāņa Petera un Kārļa Vērdiņa tekstus un franču ģitāras virtuoza Sebastjenu Žinjo mūziku. Koncertuzvedumus ar albumā ierakstīto mūziku Naumova pagājušā gada pavasarī izpildīja astoņās lielākajās Latvijas koncertzālēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu