Fon Stricka villa izziņo augusta bezmaksas koncertu programmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Krists Luhaers

Augusta trešdienu vakaros pēc plkst. 19, K. K. fon Stricka villas dārzā Aristida Briāna ielā 9 turpināsies bezmaksas koncertu cikls. Piecās trešdienās Villas dārzā ikviens interesents varēs dzirdēt izmeklētu mūziķu uzstāšanās. Kā ierasts, mēnesi iesāks hiphopa mūzika. Ja jūniju iesāka reperis un bītmeikeris Ansis, jūliju - Edavārdi, tad 1. augustā mēneša koncerprogrammu jaudīgi atklās Ozols un Tehnikums. 

8. augustā, vienu no pirmajiem atgriešanās koncertiem spēlēs rokgrupa "Laika suns". Trešajā trešdienā, 15. augustā, klausītājus ar tautas melodiju apdarēm aizkustinās kontrabasista Staņislava Judina un dziedātājas Asnates Rancānes duets, 22. augustā klausītājus priecēs šarmantās balss īpašniece Aija Vītoliņa, savukārt par pēdējā vasaras mēneša noslēgumu 29. augusta vakarā rūpēsies Ainars Mielavs.

Gadījumos, kad laika apstākļi neļaus koncertiem notikt dārzā, to norise tiks pārcelta uz villas iekštelpām. Muzikālā programma pulcēs interesentus līdz pat septembrim, iesildot klausītājus ikgadējam festivālam "Piena svētki", kas šogad norisināsies 19. augustā. Katru trešdienu koncerti norisināsies pēc plkst. 19.00 un ieeja tajos būs bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu