Katrīna Zeta Džounsa un Maikls Daglass beidzot apprecējušies

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien daudzu slavenību klātbūtnē viens otram jāvārdu devuši skandalozākais šā gada jaunais pāris – aktieri Katrīna Zeta Džounsa un Maikls Daglass.

Ņujorkā notikusī ceremonija joprojām tiek glabāta slepenībā, preses rīcībā ticis nodots tikai pavisam nedaudz oficiālo kadru, kurus internetā nav atļauts izmantot. Pēc nepārbaudītām ziņām, šodien jaunlaulātie varētu atstāt Ņujorku. Uzaicināto viesu skaitā bija Denijs de Vito ar kundzi, ANO ģenerālsekretārs Kofi Annans ar kundzi, agrākais Katrīnas draugs Miks Haknels (grupas «Simply Red» solists), aktrise Goldija Hona, mūziķis Ārts Gārfankels un daudzi citi. Jaunās sievas 1,2 miljonu mārciņu vērto ziloņkaula krāsas kleitu radīja dizainers Deivids Emanuels, kurš savulaik bija princeses Diānas slavenās kāzu kleitas autors. Tajā tikušas izmantotas arī īpaši senas mežģīnes. Svinīgajai ceremonijai un viesu nakšņošanai tika īpaši sagatavotas 130 telpas. Visi viesi tika lūgti iztikt bez dāvanām, bet ziedot naudu jaunlaulāto mazuļa fondā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu