Slendermens - bērnu nolaupītājs

Uz lielā ekrāna
TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
“Slendermens”
“Slendermens” Foto: kadrs no filmas

Šo piektdien, 24. augustā uz lielajiem ekrāniem Latvijā būs skatāma nervus kutinoša šausmu filma "Slendermens" (“Slender Man”).

Šausmu filmas “Slendermens” darbība notiek kādas Masačūsetsas štata mazpilsētā, kurā tās jaunieši veic rituālu, lai atspēkotu mītu par šausminošo Slendermenu, kurš esot vainojams daudzu jauniešu un bērnu pazušanā. Kad viena no jaunietēm noslēpumaini pazūd, viņiem rodas aizdomas, ka meitene varētu būt Slendermena kārtējais upuris.

Filma veidota, balstoties uz izdomātu, pārdabisku tēlu Slendermens (Slender Men), kuru 2009. gadā radīja Amerikā populāras interneta vietnes - Something Awful foruma lietotājs Ēriks Knudsens (Eric Knudsen) ar segvārdu “Victor Surge”. Piedaloties fotokonkursā, kurā dalībnieki izvieto bildes ar it kā fiksētām paranormālām parādībām, Ēriks izvietoja skici ar cilvēka veidolam līdzīgu tēlu - pārdabiski garu ķermeni un rokām, ieģērbtu uzvalkā un bezveidīgu seju. Turpmākos gadus, līdz pat mūsdienām Slendermena popularitāte auga un tika veidoti ar vien jauni šausmu stāsti, kuros viņš ir saistīts ar cilvēku, it īpaši bērnu nozušanu.

Šausmu filmu “Slendermens” režisējis Silvans Vaits (“Lūzeri”), galvenajās lomās: Havjers Botets (“Tas”), Džoja Kinga (“Ļaunuma izsaukšana”), Džūlija Goldani Telsa (seriāls “The Affair”), Džeza Sinklēra (“Papīra pilsētas”) un Kevins Čepmens (“21 grams”).

Šausmu filmas “Slendermens” reklāmas rullītis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu