Klubā "Nautilus" uzstāsies Pols Džeksons

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien, 29. decembrī, klubā “Nautilus” notiks šā gada konceptuālākās pasākumu sērijas “Disco Philosophie” trešā deju mūzikas sesija.

“Disco Philosophie NY session” viesis būs par Anglijas premjerdīdžeju dēvētais Pols Džeksons (Paul Jackson, “Underwater Rec”, Anglija), informēja kompānija “Disco Records”.

Pols Džeksons ir viens no Pīta Tonga (Pete Tong, BBC, Radio 1) iemīļotākajiem dīdžejiem un šī brīža Anglijas veiksmīgiem progressive-house producentiem, “Underwater’s Ibiza” rezidents Ibizas Pacha klubā un regulārs “Amnesia”, Londonas “Cross” un “Ministry of Sound” viesis. Viņš trīs reizes bijis leģendārā Danny Rampling “Love Groove Dance Party” viesis un ticis nominēts kā 2001. gada Best Radio 1 Essential Mix autors. “Pols Džeksons ir no pasaules TOP dīdžeju kolekcijas. Viņa spēlēšana bieži sasniedz punktu, kur eklektisks mikss ar visu jauno un klasisko, ar akkapelām un prime time vokāliem. Es varu nosaukt viņu arī par superzvaigzni,” saka “Defected Records” šefs Simon Dunmore.

Viens no Paula Džeksona pēdējo gadu veiksmīgākajiem trekiem bija relatīvi smagais instrumentālais skaņdarbs Push, kurš apvienoja tehno, house un trance mūzikas elementus. Globālo slavu ieguvušais hits kļuva vēl populārāks, kad uz tā vokālo partiju tika uzaicināts “Dirty Vegas” vokālists Stīvs Smits (Steve Smith). Sadarbības rezultāts iznāca uz Darena Emersona (Darren Emerson) leibla “Underwater Records”, kura rezidentdīdžejs ir Pols Džeksons. 2004. gadā Džeksons izdeva četras relīzes, kuras vēlāk visas kļuva par starptautiskiem klubu hitiem. Viņš arī remiksējis Gus Gus skaņdarbu "Call of the Wild" un Faithless singlu "Mass Destruction" kas atzīts par modernās britu grupas pēdējā albuma labāko remiksu.

Pagājušajos mēnešos "Disco Philosophie" galveno viesu vidū bija Pablo Ceballos (Stereo-productions, Spānija), Gene Farris (Soma Records, Čikāga) un Gina J (Amsterdama). Vairāk nekā divi tūkstoši rīdzinieku un Rīgas viesu izvēlējās "Disco Philosophie" vakarus par tikšanās un izklaides vietu. Decembra mēneša centrālais notikums Rīgas klubu dzīvē gaidāms ceturtdien, 29.decembrī, klubā “Nautilus”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu