Apdzēries Ļeontjevs pavedina miesassargus (20)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc veiksmīgajiem koncertiem zālē "Rosija", slavenais Krievijas dziedātājs Valērijs Ļeontjevs nolēma nedaudz izklaidēties un atpūsties klubā "Zona".

Uz ballīti tika aicināti tikai paši tuvākie Ļeontjeva draugi, tādi kā Filips Kirkorovs un Aleksandrs Peskovs. Pēc vairākām vīna glāzēm, pamatīgi iereibušais dziedātājs nolēma izkustināt kājas. Viesi ar apbrīnu skatījās kā 56 gadus vecais Ļeontjevs pavedinoši un eleganti kustējās "ča-ča" ritmā.

Kad dejas pierima, Ļeontjevs devās uz savu galdiņu, taču pa ceļam uzskrēja visrsū vienam no bijušajiem miesassargiem - dziedātājs bija ļoti priecīgs par šādu likteņa pavērsienu un sāka juteklīgi taustīt puiša muskuļoto augumu. Ilgi nedomādams, Valērijs iestūma nabaga miesassargu būrī pie striptīzdejotājām. Apsargam nekas cits neatlika, ka labprātīgi izģērbties sava bijušā bosa priekšā.

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu