Klubā "Essential" spēlēs Lielbritānijas dīdžejs Deivs Sīmens (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šā gada 5.augustā klubā "Essential" uzstāsies Lielbritānijas dīdžejs Deivs Sīmens, informēja "P.R.A.E. sabiedriskās attiecības" pārstāve Gundega Piebalga.

35 gadus vecais Sīmens ir viens no Lielbritānijas modernās klubu kultūras fenomena veidotājiem. Viņš ir starptautiski pazīstams dīdžejs, dziesmu autors, pasaules lielākā klubu un deju mūzikas žurnāla "Mixmag" bijušais redaktors un elektroniskās mūzikas ierakstu kompānijas "Stress Records" līdzdibinātājs.

Kā producentu apvienības "Brothers in Rhythm" dalībnieks Sīmens strādājis ar tādiem pazīstamiem izpildītājiem kā "Pet Shop Boys", Kailiju Minogu, "Garbage", "Pulp", "Placebo", "Sasha", "BT" un "Way Out West".

Deviņdesmito gadu sākumā, kad radās "progressive house", Sīmens un dīdžejs Niks Gordons Brauns kopīgi izveidoja elektroniskās mūzikas ierakstu kompāniju "Stress Record", kas atklāja tādus talantus kā DJ "Sasha", Džons Digvīds, "Full Intention" un "Andy Cato" no "Groove Armada".

Sīmens piedalās arī starptautiski pazīstamā projektā "Renesanse". Klubs "Renesanse" tika atvērts 1992.gadā mazā pilsētiņā Mansfīldā, Lielbritānijas ziemeļos. Kluba dizains bija unikāls tā laika klubu kultūrai - tas atgādināja 16.gadsimta Itālijas pili un uz kluba sienām pasākumu laikā tika projicētas Renesanses laikmeta gleznas.

Kopš kluba dibināšanas zīmols "Renesanse" ir kļuvis par starptautiski populāru projektu, kura ietvaros tiek organizētas starptautiskas tūres, unikāli šovi skaistākajās Lielbritānijas pilīs, dzīvās mūzikas koncerti un izdoti remiksu albumi.

Sīmens būs pirmais, kurš spēlēs klubā "Essential" "Samsung Mobile World Global DJs" sesijā, kuras mērķis ir iepazīstināt Latvijas klubu apmeklētājus ar pasaulē atzītiem dīdžejiem. Nākamais šinī sesijā 3.septembrī klubā "Essential” uzstāsies dīdžejs Dāvids Dure no Francijas.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu