Klubā "Nautilus" Deivids Penns (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

22. jūlijā Rīgā notiks starptautiska mēroga klubu mūzikas pasākums. Kā tika ziņots iepriekš, klubs "Nautilus" tiks uzņemts "World´s Finest Clubs" (WFC) asociācijā un pievienosies pasaules ekskluzīvāko klubu elitei.

"World´s Finest Clubs awards" pasākumā kā īpašais viesis uzstāsies viens no pēdējo gadu titulētākajiem deep-tribal house producentiem un remiksu autoriem, Dj David Penn (Stereo-productions, Spānija).

Pašlaik WFC asociācijā ietilpst 25 klubi no 18 pasaules valstīm. Uzņemšanai WFC pastāv vairāki starptautiska mēroga kritēriji: atbilstība ekskluzīvajai naktsklubu grupai (vairākas deju zāles, tostarp VIP zonas nodrošinājums, piedāvātais serviss, kluba darbības kvalifikācija u.c. nosacījumi. Klubs “Nautilus” sāka savu darbību 2000. gada 18. februārī (šogad tas nosvinēja savu piecu gadu jubileju) un patlaban ir vienīgais klubs Baltijas valstīs, kurš tiks uzņemts šajā prestižajā asociācijā. Pasākums “Finest Club Award Night” par godu kluba pievienošanai WFC ekskluzīvāko klubu elitei notiks Rīgā, 22. jūlijā klubā "Nautilus".

Pasākuma galvenais viesis būs Madrides dīdžejs Deivids Penns; viens no viņa pirmajiem lielajiem hitiem bija "The Night train", kura pārdotā tirāža visā pasaulē sasniedza vairāk nekā 2 miljonus kopiju (singlos un kompilācijās), kā arī nokļuva UK topu 12. vietā un vairāk nekā mēnesi noturējās 1. vietā Holandē.

1994. gadā Penns sāka sadarbību ar titulētāko spāņu dīdžeju un producentu – Chus, sākās kopējas uzstāšanās un remiksu projekti. Kopā viņi ir izdevuši 12 starptautiskus klubu hitus. Starp viņu populārākajiem kopdarbiem - pasaules slavu ieguvušie "Burning Paris", "Baila", "Esperanza", "Will I (Discover Love)" u.c.

Pašlaik viņš ir iemīļotākais Dj Chus remiksu autors, kurš strādā ar starptautiski atzītiem producentiem, kā Pablo Ceballos, Sebastian Gamboa un Olav Basovski. Pie Penna producētajiem klubu hitiem jāmin "Scream for Love" (ar Sheyla Kuffy vokālu), gan arī "Percussive Vibe", kopā ar Jabato.

2003. gadā viņš sāk sava projekta "Zen Records" jaunu divīziju, kas saucas "Urbana Recordings", realizējot jaunu muzikālo skanējumu no šīs Vidusjūras valsts. Savos setos Penns kombinē visdažādākā rakstura house līnijas - no underground, enerģiskā tribal līdz pat klasiskajiem house trekiem.

"World´s Finest Awards" pasākums ir mēģinājums ielūkoties nākotnē, kas apliecinās kluba "Nautilus" piederību mūsdienu klubu mūzikas pasaulei.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu