Sektanta Toma Krūza aizspriedumi (20)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aktrise Keitija Holmsa ir atteikusies gaidāmajā filmā "Factory Girl" tēlot Endija Vorhola mūzu Ediju Sedžviku.

Iemesls Toma Krūza jaunās draudzenes atteikumam ir sektanta Krūza aizspriedumi, jo personāža atkarība no narkotikām ir pretrunā ar Holmsas jaunās mīlestības Toma Krūza scientioloģijas uzskatiem.

Maijā režisors Džordžs Hikenlūpers ar Holmsu devās pusdienās, lai apspriestu iespēju Sedžvikas lomu piešķirt nevis Džūdas Lova līgavai Siennai Millerei, bet gan Holmsai. Sedžvika 1971.gadā nomira no barbiturātu pārdozēšanas.

Kino industrijas pārstāvji apgalvo, ka 26 gadus vecā skaistule tomēr nolēmusi filmā nepiedalīties, jo Krūzs viņu brīdināja, ka loma varētu kaitēt viņas imidžam. Krūzs ir palīdzējis cilvēkiem cīnīties pret atkarību no narkotikām ar savas pretrunīgi vērtētās ticības - scientioloģijas palīdzību.

"Keitija nav iesaistījusies projektā," apstiprināja Holmsas pārstāvis.

"Edija regulāri apmeklēja garīgās veselības iestādes un lietoja visu veidu psihotropās narkotikas," amerikāņu laikraksts "New York Post" citē labi informētu personu. "Toms ir pret šīm narkotikām viņa scientioloģijas ticības dēļ."

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu