Pārventas estrādes atklāšanas koncerts

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

4. jūnijā ar populāro grupu «Tumsa» un «Dakota» uzstāšanos tiks atklāta šā gada vasaras sezona Pārventas estrādē Kuldīgā. Pārventas estrāde, kas atrodas gleznainā vietā Ventas krastā, pārsimt metrus no Eiropā platākā ūdenskrituma — Ventas rumbas, popularitāti ieguvusi ne tikai kuldīdznieku vidū. Pagājušajā vasarā daudzus tūkstošus skatītāju no visas Latvijas šeit pulcēja Dailes teātra izrāde «Tobāgo», vēl pirms gada — Johana Štrausa operete «Čigānu barons». Šogad Pārventas estrādē plānots regulāri organizēt dažādus kultūras un izklaides pasākumus, tuvākie no tiem: 2005. gada vasaras sezonas atklāšana 4. jūnijā, sākums plkst. 20.00. Spēlēs grupas «Dakota» un «Tumsa». Pēc koncerta — dejas ar dīdžeju Edmundu līdz rītam. Biļetes iepriekšpārdošanā — Ls 2.

  • 10. jūnijā plkst. 20.00 aicinām kuldīdzniekus un pilsētas viesus mēroties spēkiem karaokes festivālā «Paši labi», kura vadītājs un žūrijas priekšsēdētājs būs populārākais karaokes vadītājs Latvijā Aivars Freimanis. Biļetes iepriekšpārdošanā — Ls 2.
  • 17. jūnijā plkst. 21.00 visi aicināti uz grupas «re:public» koncertu. Pēc koncerta — dejas līdz rītam. Biļetes iepriekšpārdošanā — Ls 2,50.
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu