VIDEO Dons atklāj, kā mainījies viņa Eirovīzijas priekšnesums uz lielās skatuves (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Dons
Dons Foto: LTV/Lauris Vīksne

2024. gada Latvijas pārstāvis Eirovīzijas dziesmu konkursā Dons jau 29. aprīlī dodas uz Malmi, Zviedrijā, lai gatavotos savam priekšnesumam, kas izskanēs 9. maija vakarā. 

Mirkli pirms došanās uz lidostu Dons viesojās "Rīta Panorāmā", kur atklāja savas sajūtas pirms gaidāmā notikuma. "Tāds mazs satraukums, jo mums rītdien ir agrais mēģis [plkst. 10.30]. Es domāju, ka mēs esam gatavi. Ir vēl daži jautājumi par gaismām, bet mums vēl ir laiks pieregulēt. Tāpēc jau tie mēģinājumi ir domāti. Bet kopumā mentāli, psiholoģiski esmu gatavs!" teic Dons.

Mūziķis atklāj, ka nekas no tā, kas redzams Supernovā nebūs uz Eirovīzijas lielās skatuves - ja nu vienīgi apģērba krāsas. Tiesa, tērpam esot vairākas versijas. "Ekrāna saturs ir pavisam savādāks, arī scenogrāfija. Nāks klāt vēl viens bekvokāls," tā Dons, piebilstot, ka pārējais lai paliek kā pārsteigums. 

"Es darīšu visu, kas manos spēkos! Galvenais ir nodziedāt godam! (..) Ar lepnumu sirdī pārstāvēšu Latviju!" tā Dons. 

Eirovīzijas dziesmu konkursā Malmē, Zviedrijā, Latvijas dziesma izskanēs otrajā pusfinālā 9. maijā. Tajā piedalīsies arī Albānija, Armēnija, Austrija, Beļģija, Čehija, Dānija, Grieķija, Gruzija, Igaunija, Izraēla, Malta, Nīderlande, Norvēģija, Sanmarīno un Šveice. Eirovīzijas pirmais pusfināls notiks 7. maijā, savukārt fināls norisināsies 11. maijā.

Vairāk skaties video!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu