Klubā "Nautilus" uzstāsies Džīns Feriss (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Klubā "Nautilus" 22. aprīlī kultūras un izklaides programmas "Disco Philosophie" ietvaros uzstāsies pasaules house mūzikas leģenda no Čikāgas – Džīns Feriss (Gene Farris; Soma Records).

Nākamā "Disco Philosophie" viesa - producenta, dīdžeja un remiksu mākslinieka Džīna Ferisa vārds ir ierakstīts house mūzikas vēsturē līdzās tādiem vārdiem kā Pols Džonsons (Paul Johnson), Deriks Kārters (Derick Carter), DJ Sneak un Rons Trents (Ron Trent), ar kuriem savulaik viņš veidoja slaveno Čikāgas dīdžeju, producentu komandu. Ferisa debija notika jau 12 gadu vecumā, kad viņa enerģiskais stils jau piesaistīja daudzu ierakstu kompāniju uzmanību. Multitalantīgā Ferisa izdotais "THC CD" (True House Community) tika pasludināts par oriģinālākās house mūzikas izlasi 2003. gadā.

Ferisam mūzika ir kaisle, kura iedvesmo viņa darbus ar labākiem deep, bumpin, funky house industrijas trekiem. Nekronētā house ministra Džīna Ferisa 2000. gadā izdotā relīze "This is My Religion" bija spēcīgākais arguments tam. Tagad "Farris Wheel Recordings Inc" īpašnieks ir vairāk nekā 50 relīžu un globālo treku autors, kurus raksturo patiess Čikāgas house skanējums. Nebūs melots, sakot, ka šis vīrs ir dzīva leģenda.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu