"Disco Philosophie" pirmā sesija klubā "Nautilus" (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Klubs "Nautilus" sadarbībā ar promotion leiblu "Disco Records" un lielākajiem Latvijas medijiem 11. martā atklāj "Disco Philosophie" pirmo sesiju. "Disco Philosophie" tikšanās ietvers dažādas deju mūzikas tēmas, interaktīvās programmas un informējoša rakstura izklaides pasākumus.

"Disco Philosophie" pasākumu sērijā piedalīsies virkne talantīgu, daudzpusīgu Eiropas dīdžeju un producentu, kā arī speciālie viesi no pasaules deju industrijas elites. Tā būs iespēja būt maksimāli tuvu deju kultūras radošajai pusei, kļūstot mobilākiem, aktuālākiem, kā arī apzināties šā brīža Latvijas klubu vides potenciālu, kopīgi piedaloties mūsu rītdienas publikas formēšanā.

Tas arī mūs aicinās būt radošiem cilvēkiem visās ar klubu kultūras aprindām saistītajās dzīves jomās, tostarp arī kultūras jomā, darīt skaistu arī to cilvēku dzīvi, kuru "Disco Philosophie" mums uztic, vai tie būtu dīdžeji, dejotāji, dekorāciju būvētāji, gaismotāji, domātāji vai desmitiem citu radoši tehnisku profesiju cilvēki. Viņi ir tie, kas veido disko vidi.

"Disco Philosophie" tikšanās pirmais viesis būs pasaules jaunatnes (un ne tikai) iemīļotais elks, viens no pēdējā gadu desmita talantīgākajiem DJ/producentiem, Pablo Ceballos (Stereo-Productions, Spānija).

Pablo Ceballos, kurš starptautisku slavu ieguva, radot bezpretenciozo "Iberican Sound", kopā ar savu partneri, ne mazāk slaveno Chus, ir viens no Eiropas visstraujāk progresējošā leibla "Stereo-Productions" līderiem. Populārākais Spānijas deju mūzikas divdesmitgadnieks ar savu debiju 1998. gadā ieguva personisko zīmolu - kreatīvākais "twisted", "tribal , "dark" un "percussive" stila producents un remiksu autors.

"Disco Philosophie" kultūras un izklaides programma palīdzēs konkretizēt savu pieredzi katram deju mūzikas cienītājam un atbalstītājam, apzinoties savu saikni ar izklaides dzīves norisēm un būtiskākajām mūsdienu deju mūzikas tendencēm," uzsver "Nautilus" sabiedrisko attiecību speciālists Viktors Bukults.

"Disco Philosophie" katrs tiks vērtēts nevis pēc tā, kas viņam pieder, bet gan pēc tā, kas viņš ir.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu