"Depo" koncertēs "Mofo", "Oceanfall" un postroka grupas no Skandināvijas (2)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vecrīgas klubā "Depo" 14. oktobrī koncertēs Latvijas grupas "Mofo" un "Oceanfal", kā arī viesi – "Isles" no Dānijas un "September Malevolence" no Zviedrijas.

Kluba administrācija atzīst, ka abas latviešu grupas reti sastopamas koncertos, jo Latvijā esot maz vietu, kur tās varētu koncertēt. "Mofo" ar šo uzstāšanos turpinās jaunā radio singla "Tavs radio melo" reklāmas kampaņu. "September Malevolence" ir nedaudz vairāk kā gadu vecs "noise" un postroka kvartets no Zviedrijas. Grupa spēlē trokšņainu un eksplozīvu mūziku, kura lielākoties ir instrumentāla. Viņu mūzikā var saklausīt arī mazliet "hardcore" ietekmes. Savu debijas albumu "September Malevolence" gatavojas izdot novembrī. Tāpat "Depo" koncertēs dāņu postroka kvartets "Isles". Grupa jau aptuveni gadu dodas koncertturnejā pa Eiropas valstīm, bet albumu plāno izdot nākamā gada sākumā. "Isles" daudzviet tiek uzskatīta par īstu koncertgrupu, jo muzikālos priekšnesumus papildina ar video vīzijām.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu