“Ekspedīcija” gar Gauju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien no Elkas kalna Skujenes pagastā pie Gaujas sākuma, pērkona un lietus pavadīti, ceļu sāka jauna realitātes šova dalībnieki. Šis ir realitātes šovs "Ekspedīcija – Tālavas mantojums", kura laikā Latvijā slaveni cilvēki veiks apmēram 430 kilometru garu un 30 dienas ilgu ceļojumu gar un pa Gauju.

Svētdien ceļu sāka vienpadsmit pretendenti uz galveno balvu – desmit tūkstošiem eiro: aktrises Gunta Virkava, Zane Burnicka un Sarmīte Rubule, preses izdevuma "Rīgas Viļņi" galvenā redaktore Ērika Šmeļkova, modes dizainere Šeila, aktieri Leonīds Grabovskis un Gints Grāvelis, mūziķis, "Ramadance" solists Nātaradža, audio un video mākslinieks Kaspars Bindemanis, Saeimas deputāts, bijušais Valmieras domes priekšsēdētājs Māris Kučinskis un televīzijas darbinieks, realitātes šova "Fabrika" "balstiņa" Rolands Laķis. Arī šo šovu, kā iepriekšējo "Ekspedīciju" gar jūru, vadīs Aivars Krēsla. Šovu veido un filmē SIA "Jumprava studija". Šajā šovā dalībnieki ies gar upi kājām un brauks ar laivām pa to. Viņiem paredzēti dažādi izturības pārbaudījumi. Studijas pārstāvji skaidro, ka šis šovs dalībniekiem būs fiziki grūtāks nekā iepriekšējais. Spēles gaitā iekšējā balsojuma rezutātā dalībnieki mainīsies un ceļu beigs tikai četri. Viens no viņiem iekšējā balsojumā tiks izbalsots, bet par trim finālistiem balsos skatītāji, kad šovs būs parādīts televīzijā. Tikai viens dalībnieks iegūs desmit tūkstošus eiro. Šovu pa Gauju neatkarīgā televīzija sāks rādīt septembrī. Kā viena no šova interesantākajām dalībniecēm tiek nosaukta G. Virkava, jo viņai dalība realitātes šovos ir kā ģimenes tradīcija. Meita Elizabete piedalījās muzikālajā šovā "Talantu fabrika", bet vīrs Rolands Zagorskis – pirmajā "Ekspedīcijā". Pēc šova veidotāju domām interesanti varētu būt pavērot R. Laķi, kas šoreiz nolēmis izbaudīt, kā jūtas šova dalībnieks. Viņš pieradis būt šovu veidotāja lomā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu