Kolins Farels no brunču mednieka pārtapis par lepnu tēvu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Holivudas zvaigzne Kolins Farels piebremzējis savu vētraino intīmo dzīvi, jo pašlaik viņam pirmajā vietā esot septiņus mēnešus vecais dēls Džeimss, raksta tabloīds "The Daily Star".

Farela dēls viņa bijušajai draudzenei Kimai Bordenevai piedzima pagājušā gada septembrī. Pats Farels laiku, kurā viņš ticies ar tādām slavenībām kā Andželinu Džoliju, Naomi Kempbelu un Keitu Bekinseilu, tagad dēvējot par trakulību posmu viņa dzīvē. "Viņš romantiskās attiecībās ar sievietēm ietur pauzi," laikrakstā citēta kāda aktierim tuva persona. "Viņš ir pietiekami iztrakojies un vienkārši vēlas būt kopā ar Džeimsu." Pašlaik Farels atrodas Marokā, kur tiek uzņemta episkā filma "Alexander". Filmas uzņemšanas grupas locekļi stāsta, ka arī tur aktieris nemitīgi runājot par bērniem. "Kima priecājas par to, ka Kolins un Džeimss tiekas tik daudz, cik iespējams," stāstījis Farela draugs. "Kolins par viņiem nemitīgi rūpējas un pārliecinās, ka viņiem nekā netrūkst."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu