Rīgā plašas Jaunā gada sagaidīšanas iespējas (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vecgada vakarā vērienīgi masu pasākumi un balles notiks gan Latviešu biedrības namā, gan Ķīpsalas hallē un Kongresu namā, gan uz ielām.

Tradicionālā "Gadumijas balle" notiks Rīgas Latviešu biedrības namā. Pasākumā muzicēs grupas "Lielā ģilde", "ART" Reiņa Grīnhofa vadībā, Aldis Andersons un Gints Birkenšteins, kā arī kantrī mūzikas kolektīvs "Juke Box". Tāpat Vecgada vakarā viesus izklaidēs Uģis Roze un Laimis Rācenājs, trombonistu kvartets "Shady Brass Q", bet vijolnieks Raimonds Ozols un taustiņinstrumentālists Raimonds Macats piedāvās populāras klasiskās mūzikas kompozīcijas mūsdienīgos aranžējumos. Gadumijas stundā dziedās Dita Kalniņa un Viesturs Jansons, bet muzicēs Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra solistu ansamblis Raimonda Ozola vadībā. Ballē dejos Liene Darbniece un Kristaps Cīrulis, kā arī šovbaleta grupa "Ekselence" Alberta Kivlenieka vadībā. Tāpat balles programmā būs tautiskie danči, zīlēšana, pareģošana, laimes liešana, konkursi un dažādi pārsteigumi. Ballē darbosies "Horoskopu pasaules" salons. Svētku nakts notikumus iemūžinās fotogrāfi Edvīns un Inese Cibuļski. Ieejas kartes iespējams iegādāties Rīgas Latviešu biedrības namā 10 līdz 15 latu vērtībā. Vērienīga un skaņa Jaunā gada sagaidīšana paredzēta Ķīpsalas hallē, BNS informēja mūzikas ierakstu kompānija "Platforma Records". Ķīpsalā svētku vakarā saimniekos populāro TV5 realitātes šovu zvaigznes. Hallē notiks iespaidīgs pasākums "Lielā Jaungada balle ar "Talantu Fabriku"". Vecgada vakara programmā piedalīsies populāro realitātes šovu "Talantu Fabrika 1" un "Talantu Fabrika 2" dalībnieki ar savām dziesmām. Vakaru vadīs Māris Ozoliņš, kurš veiks arī šovam raksturīgus darbus - pārrunas, vadīs izbalsošanu, kā arī aicinās spēlēt "Prāta Fabriku". Pēc pusnakts uzstāsies šova dalībnieks Macho ar grupu "Tutti Frutti", kā arī "talantu Fabrikas 2"uzvarētājs Snake ar grupas "Smokie" dziesmu programmu. Diskotēku "Saldie astoņdesmitie" līdz rītam vadīs Māris Ozoliņš. Biļetes uz "Talantu fabrikas" Jaungada nakti iespājams iegādāties "Gailītis - G", mūzikas veikalos, Ķīpsalas hallē, Jelgavas veikalā "Arka", Cēsu kultūras namā, Ventspils Olimpiskajā centrā, kā arī Liepājas "Latvijas pirmajā rokkafejnīcā". Biļetes iespējams iegādāties par četriem latiem, bet, ja rodas vēlme pasākuma gaitā arī izmantot sēdvietu priekšrocības, jāpērk biļete par sešiem latiem. Plašas masu svinības Vecgada vakarā iecerētas Rīgas centrā. Svētku pasākumi notiks pie Brīvības pieminekļa, Rātslaukumā, Kronvalda parkā un Rīgas Kongresu namā, pavēstīja Rīgas domes Kultūras pārvaldē. "Zvaigžņu nakts" notikumus Vecgada vakarā tiešraidē varēs skatīties uz lielajiem ekrāniem svētku norises vietās un Latvijas Televīzijā. Kongresu namā notiks koncerts, kurā piedalīsies daudzi populāri mūziķi. Koncertā dziedās Ance Krauze, Ladybird, Nicol, Margarita Vilcāne, Yana Kay, Dons un Lilly, Lauris Reiniks, Igo, Gunārs Kalniņš, trio "F.L.Y.", "Credo", "Linga", "Tranzīts" un citi mūziķi.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu