Septembrī notiks Jaunā teātra festivāls "Homo Novus 2003" (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas teātros un publiskajās telpās no 19. septembra līdz 5. oktobrim notiks Jaunā teātra festivāls "Homo Novus 2003", kas šogad tiks dēvēts par kontrastu festivālu, jo pirmoreiz festivāla programma būs dalīta atsevišķos blokos.

Starptautiskais teātra festivāls šogad notiks jau piekto reizi. Programma būs dalīta blokos, un izrādes varēs skatīties trīs nedēļas nogalēs. Pirmo reizi festivālā tiks rādīta videodeja un skanēs pasaules mūzika. Festivāla laikā notiks pavisam 15 izrādes, kuras rādīs Jaunajā Rīgas teātrī, lielveikalos, "Sapņu fabrikā", teātrī "Skatuve", Dzelzceļa muzejā, RIXC Mediju telpā un Dailes teātra kamerzālē. Festivālā izrādes rādīs viesi no Lielbritānijas, Beļģijas, Francijas, Krievijas, Somijas, Igaunijas, Ungārijas, Lietuvas un Latvijas. Plašāku informāciju par gaidāmo festivālu var gūt www.theatre.lv/hn.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu