Igaunijā par Latvijas trio "F.L.Y." Eirovīzijā nobalsots 3620 reizes. (62)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Eirovīzijas dziesmu konkursā par Latvijas trio "F.L.Y." izpildīto dziesmu "Hello From Mars" Igaunijā balsots 3620 reizes, kā rezultātā mūsu mūziķi ieguva vienīgos piecus punktus, kas ļāva "F.L.Y." nepalikt šajā konkursā pēdējā vietā.

Kā aģentūru LETA informēja Igaunijas fiksēto telekomunikāciju operatora "Eesti Telekom" direktora palīdze Kadri Lensmenta, kopumā Igaunijā uz maksas numuriem, lai balsotu par Eirovīzijas dalībniekiem, cilvēki zvanījuši 57 000 reizes. Lielāko balsu skaitu saņēma krievu meitenes "t.A.T.u.", par kurām Igaunijā balsots 9300 reizes. Kā aģentūrai LETA pastāstīja Lensmenta, lai arī īsi pirms Eirovīzijas īsziņu veidā tika izplatīts telefona numurs, uz kuru zvanot it kā Igaunijā balss tikšot nodota par Latviju, no Latvijas zvanīt uz kaimiņvalsts maksas telefonu nav bijis iespējams. "Mēs mēģinājām, bet šis numurs nedarbojās," sacīja Lensmenta, kura pati bija ieradusies Rīgā, lai noskatītos Eirovīzijas fināla koncertu. Igaunijā, tāpat kā Latvijā, lai balsotu, bija jāzvana uz maksas telefona numuriem, uz kuriem no citām valstīm piezvanīt vispār nav iespējams, jo šādi zvani tiek pieņemti tikai no "Eesti Telekom" reģistrētajiem numuriem. "Es jūs apsveicu ar lielisko izrādi. Šīs bija īstas igauņu balsis, nevis latviešu," uzsvēra Lensmenta. LETA jau ziņoja, ka Latviju Eirovīzijas finālā pārstāvošais trio "F.L.Y." - Mārtiņš Freimanis, Lauris Reiniks un Yana Kay, kas koncerta laikā izpelnījās vislielākās skatītāju ovācijas, ar dziesmu "Hello from Mars" ierindojās 24.vietā, saņemot tikai piecus punktus, turklāt tos pašus latviešiem atvēlēja kaimiņi igauņi.

Komentāri (62)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu