"Talantu Fabrika" - muzvideo ātruma šova līderi. (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūzikas video ātruma šovā ar pārliecinošu balsu vairākumu, sacenšoties par finansējumu videoklipa izveidei, šobrīd Latvijā populārākos mūziķus – LAURI REINIKU un YANU KAY, apsteidza topošās zvaigznes no realitātes šova TALANTU FABRIKA.

„Rietumu popmūzikas pasaulē jauno talantu konkursi ir vieni no pieprasītākajiem un skatītākajiem TV šoviem. BRITNIJA SPĪRSA, KRISTĪNA AGILERA, WESTLIFE, SPICE GIRLS, ATOMIC KITTEN, LIBERTY X, GARETS GEITSS, DŽASTINS TIMBERLEIKS un simtiem citu čārtu līderu savu karjeru ir sākuši tieši „talantu fabrikās”. Tāpēc mūsējās TALANTU FABRIKAS uzvara MŪZIKAS VIDEO ĀTRUMA šovā tikai un vienīgi apstprina, ka arī Latvijā šī shēma darbojas. Vienkārši pie mums tas notiek pirmo reizi, tādēļ tas rada izbrīnu. Realitātes šovs, it sevišķi, ja tas saistīts ar mūziku, vienmēr piesaistīs plašu TV skatītāju loku. Skatītājs, diendienā vērojot šovu, tā dalībniekus uzskata par zvaigznēm pat bez īpašām viņu aktivitātēm. Un ja to visu vēl papildina mūzika, tad jauno zvaigžņu popularitāte un triumfs ir neizbēgams. Tas ir šovs, un cilvēki mīl šovus. Pārējiem mūziķiem ar to ir jāsamierinās, gluži tāpat kā citur pasaulē,” stāsta MŪZIKAS VIDEO režisors Igors Linga. Līdz ar TALANTU FABRIKAS pārliecinošo uzvaru un iegūto finansējumu 500 latu apmērā pirmā videoklipa izveidei, no uzvaras pjedestāla tika nostumtas tādas zvaigznes kā LAURIS REINIKS, FORS un YANA KAY. Otro vietu MŪZIKAS VIDEO ĀTRUMA šovā ieguva grupa FORS, bet trešo vietu un finansējumu klipam – LAURIS REINIKS. Ārpus pirmā trijnieka palika grupas AUTOBUSS DEBESĪS un DZELTENIE PASTNIEKI, kā arī YANA KAY duetā ar BTH.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu