Šerila Krova sūdzas par pretkara protestu apklusināšanu "Grammy" ceremonijā.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziedātāja Šerila Krova apgalvo, ka šīgada "Grammy" mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijas organizētāji nav ļāvuši viņai šajā pasākumā paust iecerēto protestu pret Irākā gaidāmo karu.

Krova teica: "Es [gatavojos kaut ko darīt], un tad "Grammy" komiteja piezvanīja manam menedžerim... viņi teica, ka vēloties, lai viss būtu neitrāli." Taču "Grammy" pārstāvji noliedz, ka notikuši jebkādi mēģinājumi apklusināt māksliniekus un neļaut viņiem iztekties pret karu. "Neviens nav sazinājies ar kādu no māksliniekiem, lai runātu par saturu," izdevumam "Drudge Report" sacīja "Grammy" komitejas prezidents Nīls Portnovs. Pagājušajā nedēļā "Drudge Report" rakstīja, ka kāds televīzijas sabiedrības CBS vadošs darbinieks brīdinājis, ka mikrofoni tiks izslēgti, ja "Grammy" balvu pasniegšanas laikā runas kļūs politiskas. "Tā [mikrofona izslēgšana], protams, ir pēdējā iespēja. Taču tā ir arī ļoti reāla iespēja," teicis CBS pārstāvis. Uzstājoties "Grammy" balvu pasniegšanas ceremonijā, kurā viņa saņēma "Grammy" balvu kā labākā rokmūzikas izpildītāja, Krova spēlēja ģitāru, uz kuras lentes bija rakstīts sauklis "Nē karam".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu