Nāk klajā trešā latviešu mūzikas izlase "100% Svaigs 3". (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ tiks izdota aktuālās latviešu mūzikas izlase "100% Svaigs 3", kurā iekļautas šobrīd populāras latviešu grupu un mūziķu dziesmas.

Jaunajā izlasē tāpat kā iepriekšējās būs apkopotas šobrīd aktuālas un pieprasītas latviešu mūziķu dziesmas, tostarp arī vairāki pirmpublicējumi. Izlasē būs dzirdama Gustavo un grupas "Kuba" kopīgi ierakstītā dziesma "Parasti pārdomu saraksti", grupas "Credo" jaunā dziesma "Akmeņi ripo" un arī "Līvu" hita "Zīlīte" jaunā, nesen ierakstītā versija. Izlasē pavisam iekļautas 17 dziesmas, kuras izpilda grupa "Tumsa", Lauris Reiniks, duets Fomins un Kleins, "A-Eiropa", "Z-Scars", Marija Naumova, Nicol, "BTH" kopā ar Yana Kay, "Labvēlīgais Tips", "C-Stones", "bet bet", "Device". Izlasē rodama arī trio "F.L.Y." Eirovīzijas dziesma "Hello From Mars" un jaunās dziedātājas Ladybird hīta "Dangerous to me" remikss, kuru veidojuši britu remiksu leibla "Almighty" agrākie dalībnieki. Viņi savulaik strādājuši ar daudziem pasaulē populāriem izpildītājiem, tostarp Dženiferu Lopesu, Kailiju Minogu, Enriki Iglesiasu un citiem. "100% Svaigs 3" noformējumā tāpat kā iepriekšējās izlasēs izmantoti svaigu augļu attēli - šoreiz tie ir kivi.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu