Robijs Viljamss jūtas nodots.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Salīdzinoši nesen tika izdota bijušās "All Saints" dalībnieces Nikolas Aplletones autobiogrāfija, kurā viņa atzīstas, ka ir izdarījusi abortu laikā, kad viņai bijušas tuvas attiecības ar Robiju Viljamsu.

Nikola bijusi ceturtajā mēnesī, kad viņai tika veikta operācija. Robijs esot viņu atbalstījis visu šo laiku, un viņi pat saderinājušies. Nikola arī apstiprina, ka lēmums ticis pieņemts kopīgi. Kā minētās rīcības galvenos iemeslus viņa min lielo spiedienu no ierakstu kompānijas bosu puses, kā arī no bijušajām grupas dalībniecēm. Nikola vēl piemin, ka pēc aborta veikšanas viņa esot domājusi par pašnāvību. Viņa jutusies emocionāli sagrauta vēl daudzus mēnešus pēc tam.

Robijs Viljams
Savukārt Robijs Viljamss tagad jūtas nodots, jo neesot domājis, ka viņa tik atklāti rakstīs par viņu abu savstarpējām attiecībām. Tas esot bijis ļoti nepatīkams pārsteigums, kad viņš uzzinājis par tik detalizētu bijušo attiecību izklāstu: “Tas ir pārāk personīgi, lai es to gribētu apspriest publiski.” Arī kāds Robija draugs atzīst: kaut arī Robijs atbalstīja Nikolas lēmumu, tomēr viņš esot gribējis bērnu, kas varētu palīdzēt viņam sakārtot savu dzīvi. Tagad Nikola ir kopā ar "Oasis" līderi Liamu Galaheru un viņiem ir 14 mēnešus vecs dēls.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu