Drū Berimora atkal ir precētas sievas kārtā.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc vairākiem mēģinājumiem aktrise Drū Berimora un komiķis Toms Grīns beidzot iebraukuši laulības ostā. Nedaudzie kāzu viesi cer, ka šī laulība atšķirībā no iepriekšējās Drū kopdzīves ar bārmeni Džeremiju Tomasu ilgs vairāk nekā divus mēnešus.

Pagājušās nedēļas nogalē Malibu pludmalē notikušajā kāzu ceremonijā bija klāt Berimoras māmiņa, ar kuru viņai ilgu laiku nebija kontakta, kā arī kolēģes no filmas “Čārlija eņģeļi” un daži tuvākie draugi. 26 gadus vecā Berimora un trīs gadus vecākais Grīns jau labu laiku vazāja aiz deguna presi, ik pa brīdim solot jaunu laulību ceremonijas datumu, bet šā gada aprīlī Grīns pat paziņoja par to, ka abi ir nolēmuši iet katrs savu ceļu. Taču beidzot stipri vien ekscentriskā procesija ar karaokes un transseksuālas parādes piedevām ir notikusi. Tomēr kāzu viesu bija krietni mazāk nekā priekšnesumos nodarbināto. Par līgavas ziedu meiteni bija izraudzīta Frānsisa Bīna Kobeina, Kortnijas Lovas un nelaiķa Kurta Kobeina meitiņa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu