Iznāks "The Who" veltīts albums.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jaunajā albumā leģendārās rokgrupas "The Who" dziesmas izpildīs Deivids Bovijs, Pols Vellers, "Pearl Jam", "Stereophonics" un citi populāri muzikanti. Visi projektā iesaistītie atzīst, ka ir "The Who" fani.

Albums "Substitute - The Songs Of "The Who"" iznāks 28.maijā. Tā ierakstā piedalījušies Deivids Bovijs", Pols Vellers, "Pearl Jam", "Cast", "Stereophonics", "Ocean Colour Scene", "Fastball", "Unamerican", "Phish", un Šerila Krova. Albumā varēs dzirdēt arī pašus "The Who" - disku noslēdz viņu dziesmas "Substitute" koncertieraksts, kas izdarīts Londonas Karaliskajā Albertholā, piedaloties "Stereophonics" vokālistam Kelijam Džonsam. Visi mūziķi, kas piedalījušies ierakstā, ir ilggadīgi "The Who" cienītāji. ""The Who" paveiktais ir spēcīgi iespaidojis daudzus no mums. Pārdomātais un inteliģentais tā saucamās mākslas teorijas (art-theory) lietojums, aktīvi apvienots ar rokmūziku, ir tikai daļa no Pīta [Taunsenda] fenomenālā ieguldījuma jaunajā roka valodā," teicis Deivids Bovijs, kurš jaunajā albumā izpilda dziesmu "Pictures Of Lily". "Kad pirmo reizi dzirdēju albumu "My Generation", jutos it kā mana galva būtu uzsprāgusi. Spēks un draudīgums mūzikā kopā ar Pīta abstrakto "ielu dzeju" bija fantastisks," atzīst Pols Vellers. Viņa ieguldījums projektā ir "Circles" kaverversija. "Iemesls, kāpēc man riebjas "The Who", ir tas, ka viņi izgāza visas durvis nekomerciālā rokenrola namā, atstājot mums, pārējiem, maz ko darīt," sacījis "Pearl Jam" līderis Edijs Veders. Albumā iekļauta "Pearl Jam" izpildītā "The Who" dziesmas "The Kids Are All Right" koncertversija. Projekta iniciators ir Bobs Pridens, kurš vairāk nekā 30 gadus bijis "The Who" koncertu skaņu inženieris.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu