Īriete Keita Hadsone.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Filmēšanās lentē “Par Ādamu” (About Adam) atnesa amerikānietei Keitai Hadsonei tik lielu slavu un īru publikas mīlestību, ka viņai piešķirts neoficiāls Īrijas goda pilsones tituls.

Slavenās Goldijas Honas nu jau gandrīz tikpat pazīstamajai meitai Keitai Hadsonei ir raksturīga amerikāņu vidū ne tik bieži sastopamā spēja pielāgoties citu tautu runas un izturēšanās manierei. Tā filmā “Gandrīz slaveni” (Almost Famous), kuru Latvijā uz lielajiem ekrāniem diemžēl tā arī neredzēsim, viņa perfekti atveidoja britu meiteni Peniju Leinu. Savukārt par īru naudu uzņemtajā lentē “Par Ādamu” viņa tiktāl iejutusies īrietes ādā, ka daudzi viņu uzskatījuši par vietējo. "Es esmu amerikāniete un līdz šim nekad nebiju viesojusies Īrijā, taču pazīstu daudzus īrus. Līdz filmēšanās laikam es biju pārliecināta, ka īri mani labi saprot, taču izrādījās, ka mazajā Īrijā desmit jūdžu attālumā sastopami 15 atšķirīgi dialekti," atceras Hadsone. Veiksmīga izrādījusies arī visa filma “Par Ādamu” kopumā, kļūstot par visu laiku finansiāli veiksmīgāko īru filmu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu