Apsveic mīļoto ar interneta starpniecību.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pamodos trijos naktī. Mobilais telefons skaļi un pārliecinoši paziņoja par īsziņas ierašanos. "Mīļu, jauku un mīlestības pilnu Valentīna dienu", bija teikts ziņojumā. Īsziņu sūtīšana ir viens no veidiem, kā apsveikt savus mīļos Valentīna dienā. Tāpat var sūtīt e-pastu, vēlams nenosaucot tos "I Love You", lai nenobaidītu savu mīļoto ar datorvīrusu.

Jauks un vienkāršs apsveikšanas veids ir e-kartiņas nosūtīšana. E-kartes piedāvā daudzi Latvijas portāli un lapas - "delfi.lv", kas speciāli Valentīna dienai piedāvā e-kartiņu kolekciju, "abrakadabra.lv", kuras kolekcijā ir mana mīļākā kartiņa - tajā attēlots dzīves vētru plosīts lācītis ar tekstu "Mīli, kāds esmu". Jaukas e-kartiņas piedāvā gandrīz visi starptautiskie portāli, lapas un veikali. "Abrakadabra.lv" speciāli Valentīna dienai piedāvā 28 dāvanas - saldumus, rotaļlietas, ļoti simpātisku spilvenu, grāmatas "Kamasutra" un "Kāju pēdu masāža", kā arī citas jaukas un mīļas lietas. Dāvanu iesaiņošana šobrīd šajā veikalā maksā tikai 1 santīmu. Viens no jaukākajiem veidiem, kā pārsteigt savu mīļoto, ir - nosūtīt ziedus. "Abrakadabra.lv" piedāvā 7 puķu veidus - sākot ar pušķi "Saruna ar sauli" un beidzot ar palmveidīgu puķi podā "Robinsona vilinājums". Specializētais interneta ziedu veikals "Hercs.lv" piedāvā izveidot pašiem savu pušķi, online vērojot tā veidošanas procesu un dodot padomus, kuras puķes vēlaties redzēt savā pušķī. "Hercs.lv" var pasūtīt arī telpaugus, keramiku un gatavus pušķus - ar rozēm, kallām, antūrijām un citiem brīnišķīgiem ziediem. Arī "iTigus.com" veikalā, kā arī izsoļu lapā "perc.lv", kas gan speciāli Valentīna dienai nav sagatavojuši īpašus piedāvājumus, var atrast daudz jauku lietu, ko uzdāvināt. "Passage.lv" ir speciālpiedāvājums Valentīna dienas apsveicējiem - ziedu pušķis "Mazais sveicieniņš", Sāras Braitmenas albums "La Luna" un Endrjū Millersa grāmata "Iemīlējies Kazanova". Jauka dāvana, ko varat pasniegt gan kolēģim, gan mīļotajam, gan vienkārši labam draugam, ir mūzika. "Musicshop.lv" piedāvā plašu kolekciju - 10 256 muzikālus ierakstus. No personīgās pieredzes iesaku uzdāvināt "Simply Red" jaunāko albumu "It''s Only Love", kas ir perfekts tieši šai dienai, vai arī Enjas "A Day Without Rain", kā arī jebkuru citu mūziku, kas tīk jums un jūsu mīļajiem. Patiesībā jau nav tik būtiski, kādā veidā jūs apsveicat savu iemīļoto. Galvenais ir to izdarīt vispār, sagādājot kādam jauku mirkli un pārsteigumu. Internets ir viens no veidiem, kā to izdarīt, īpaši, ja vēlaties palikt inkognito. Protams, neviens neliedz nosūtīt lielu sirdi ar aizkustinošu parakstu vai savu fotogrāfiju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu