Mikam Haknelam izteikts brīdinājums par narkotiku glabāšanu. .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupas "Simply Red" līderis atzinis savu vainu narkotiku glabāšanā, tāpēc policija viņam izteikusi brīdinājumu un krimināllieta netiks ierosināta. Tomēr saistība ar narkotikām var apgrūtināt grupas koncertēšanu ārpus Lielbritānijas.

Nedaudz kokaīna un marihuānas vīstoklis golfa bumbiņas lielumā Haknela mājā Sarijas grāfistē tika atrasts novembra beigās, kad policija veica kratīšanu sakarā ar apsūdzību izvarošanā. 21 gadu vecā sekretāre, kura apgalvoja, ka Haknels viņu izvarojis, vēlāk apsūdzību atsauca, bet narkotiku lietā mūziķis saņēmis policijas brīdinājumu. Ja Haknels nebūtu atzinis, ka narkotikas pieder viņam, tiktu ierosināta krimināllieta. "Viņam tika piedāvāta iespēja atzīt pārkāpumu un saņemt brīdinājumu, lai netiktu ierosināta krimināllieta. Tomēr, neskatoties uz to, ka viņš nav apsūdzēts, Miks un viņa grupas biedri ir norūpējušies, ka nevarēs koncertēt ārzemēs. Zināms, ka ASV un Japāna ļoti stingri izturas pret katru, kam bijusi kāda saistība ar narkotikām," izteicies kāds Haknela draugs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu