Bils Marijs protestē pret filmas "Čārlija eņģeļi" plakātiem .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc aktiera vēlēšanās nācies noņemt simtiem jau izlīmētu filmas reklāmu. Marijs nav mierā ar vienu no plakātu variantiem, kur redzams viņš viens pats. Noslēgtais līgums paredz, ka filmas reklāmas materiālos Marijs parādīsies kopā ar trim galvenajām varonēm.

Bila Marija filmā "Čārlija eņģeļi" tēlotais Boslijs ir tikai neliela loma, tāpēc Marijs bija vienojies, ka uz plakātiem parādīsies tikai kopā ar galveno lomu tēlotājām – Čārlija eņģeļiem Kameronu Diazu, Drū Berimoru un Lūsiju Liū. Pēc tam, kad parādījušies plakāti, kuros attēlots Marijs viens pats, viņš apvainojis vienu no saviem asistentiem, kurš nav saskaņojis šos reklāmas materiālus ar pašu aktieri un licis noņemt jau izlīmētos plakātus, ziņo "Ananova". Jau filmas "Čārlija eņģeļi" uzņemšanas laikā tika baumots par Bila Marija kašķīgo dabu un nesaskaņām ar aktrisi Lūsiju Liu. "Viņš radīja tik daudz problēmu, ka diez vai kāds būtu iepriecināts viņu atkal satikt, ja tiktu uzņemts filmas turpinājums," izteicies kāds kinostudijas pārstāvis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu