Miks Haknels ticis nepatiesi apvainots.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupas "Simply Red" dziedātājs pavadījis 24 stundas policijas iecirknī, jo ticis nepatiesi apvainots izvarošanā. Policija apstiprinājusi, ka pret Haknelu nav nekādu pierādījumu un izmeklēšana netiks turpināta.

Miks Haknels tika arestēts svētdien savā savrupmājā Valtonā pie Temzas bet pēc liecību sniegšanas atbrīvots un apsūdzība noraidīta. Haknels bijis saniknots, kad pirmdien ziņas par šo starpgadījumu parādījās presē. Viņa pārstāvis izplatījis paziņojumu, kurā kategoriski noliegts, ka dziedātājs būtu jebkādā veidā pārkāpis likumu. "Miks ir pilnīgi satriekts par to visu," kādu Haknela draugu citē "Dotmusic". "Tikai kāds, kurš izgājis tam visam cauri, var saprast, cik tas ir mokoši. Nabaga Miks vispār nevēlējās par to runāt, pat pēc tam, kad tika attaisnots – viņš ir tik sarūgtināts. Ir muļķīgi iedomāties, ka Miks varētu pastrādāt ko tādu." Pagājušajā mēnesī izvarošanā tika apsūdzēts un pēc tam attaisnots arī mūziķis Pols Vellers.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu