Notikušas Polas Jeitsas bēres .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu televīzijas zvaigzni, ar mūzikas biznesa aprindām cieši saistīto Polu Jeitsu sestdien izvadīja no tās pašas baznīcas, kurā viņa pirms 14 gadiem laulājās ar Bobu Geldofu. Bēres apmeklēja daudzas slavenības.

Aptuveni 100 draugi un ģimenes locekļi 23.septembrī bija pulcējušies Svētās Marijas Magdalēnas baznīcā Faveršemā, Kentā, lai izvadītu pēdējā gaitā Lielbritānijā populāro televīzijas programmu vadītāju, sera Boba Geldofa bijušo sievu un nelaiķa “INXS” dziedātāja Maikla Hatčensa draudzeni Polu Jeitsu. Svētās Marijas Magdalēnas baznīcā pirms 14 gadiem Jeitsa salaulājās ar Geldofu, tur kristītas arī viņu trīs meitas. Baznīca atrodas uz zemes īpašumiem, kas pieder Geldofam. Atvadīties no Polas bija ieradušies mūziķi Bono, Enija Lenoksa, Pols Jangs, Džūlzs Holands, aktieris Ruperts Everets, dīdžejs Pols Gambačini, modele Jasmīna Le Bona, modes mākslinieks Džaspers Konrans. “U2” dziedātājs Bono un pianists Džūlzs Holands, kurš savulaik kopā ar Polu Jeitsu vadīja TV programmu “The Tube”, dievkalpojuma laikā atskaņoja dziesmu “Blue Skies”. Bērēs pirmo reizi satikās Polas Jeitsas māte Helēne Torntone un viņas mazmeita, četrus gadus vecā Jeitsas un Hatčensa meita Tīģerlilija. Jeitsa un viņas māte nekontaktējās pēdējos piecus gadus. Lieki piebilst, ka ceremoniju neapmeklēja Tīģerlilijas vecvecāki no Austrālijas. Pēc Polas Jeitsas nāves atklājies, ka viņas testamentā izteikta vēlme, lai Maikla Hatčensa vecākiem tiktu liegta iespēja tikties ar mazmeitu. Šādu labojumu testamentā Pola izdarījusi pēc tam, kad Hatčensa māte vainojusi viņu dēla pašnāvībā. Pola Jeitsa tika atrasta mirusi savā mājā Notinghilā, Londonā 17.septembrī. Lai gan notikusi sekcija, nāves iemesls joprojām nav paziņots.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu