Natālija Prasa dejo starp mirušajiem prezidentiem

Noskaties video
TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Natālija Prasa
Natālija Prasa Foto: Ekrānuzņēmums

Klajā nācis amerikāņu dziesmu rakstnieces Natālijas Prasas (Natalie Prass) jaunākais video "The Fire", kurā 32 gadus vecā māksliniece redzama dejojam milzīgu ASV prezidentu skulptūru ielokā. Dziesma ņemta no 1. jūnijā izdotā otrā studijas albuma "The Future and the Past". 

Atgādinām, ka 2015. gada debijas plate izpelnījās gan medija "Pitchfork" uzslavas, gan ierindojās arī starp TVNET gada albumiem. 

Jaunajā dziesmā un video Prasa runā par "varas dinamiku starp cilvēkiem, sabiedrībām".

Klips filmēts Viljamsburgā, Virdžīnijas štatā, kur kādreiz eksistējis šāds lielu skulptūru parks, taču pirms astoņiem gadiem tas slēgts.

Dziedātāja dzimusi Klīvlendā un sevi dēvē par «late bloomer», proti, viņa vairākus gadus muzicējusi kopā ar citiem mūziķiem, to skaitā savu iedvesmas avotu Dženiju Luisu (Jenny Lewis) (Natālija spēlējusi taustiņus Luisas grupā), un tikai vēlāk, ieguvusi pieredzi un pārliecību, pati nolēmusi izmēģināt spēkus kā komponiste. Pieredzi Prasa ieguva arī, dzīvojot kantri mūzikas mekā Nešvilā, uz kurieni pārcēlās 2006. gadā, un studēja Vidustenesijas štata universitātē (Middle Tennessee State University). Paralēli muzicēšanai viņa atjaunoja kontaktus ar savu bērnības dienu draugu - mūziķi Metjū Vaitu (Matthew E. White), kurš bija izveidojis izdevniecību un studiju «Spacebomb», un 2015. gadā izdeva savu pirmo soloplati.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu