Publikai patīk suņi, roboti... lūk, tapusi filma par robotsuni

AXL: Robotsuns
TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
“AXL: Robotsuns”
“AXL: Robotsuns” Foto: kadrs no filmas

No 14. septembra Latvijas kinoteātros sāk izrādīt modernu piedzīvojumu filmu “AXL: Robotsuns” (“A-X-L”), stāstu par robotsuņa ar mākslīgo intelektu un jaunā motociklista Mailsa aizraujošo piedzīvojumu.

AXL ir slepens, eksperimentāls robotsuns, kuru ir radījuši zinātnieki karavīru aizsardzībai. Pēc kāda neveiksmīga izmēģinājuma, robotsuns paliek viens pats tuksneša vidū, kur viņu atrod jaunais motociklists Mailss (Alex Neustaedter). Ar jaunākās paaudzes mākslīgo intelektu un uzticīga suņa sirdi apveltītais robotsuns tūlīt pat pieķeras Mailsam. Starp abiem izveidojas cieša draudzība.

Robotsuns ir gatavs uz visu, lai pasargātu savu jauno draugu, pat stāties pretī saviem radītājiem.

Zinātniskās fantastikas filmas “AXL: Robotsuns” režisors un scenārija autors ir Olivers Deilijs (īsfilma “Miles”). Galvenajās lomās: Alekss Noišteters (“Ītaka”), Tomass Džeins (“Karstās vasaras naktis”), Bekija Dži (“Spēka reindžeri”), Dominiks Reinss (seriāls “Drošības aģenti V.A.I.R.O.G.S”) un kaskadieris Dorians Kindži (“Robokops”)

Piedzīvojumu filmas “AXL: Robotsuns” reklāmas rullītis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu