MMMM jauno singlu izdos kasetes formātā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
MMMM ceremonijā "Zelta mikrofons"
MMMM ceremonijā "Zelta mikrofons" Foto: publicitātes

Jaunā pašmāju electro-clash muzikālā apvienība «MMMM» 11. aprīlī laidīs klajā jaunu singlu "Motiv8", kuru prezentēs koncertā bārā "Aleponija". Singls tiks izdots kasetes formātā 30 eksemplāros. Fiziskais formāts būs ekskluzīvi pieejams mūzikas veikalā "Randoms" no 13. aprīļa.

Singlā dzirdama gan latviskā, gan angliskā dziesmas versija, un četri remiksi, kurus veidojuši tādi mākslinieki un producenti kā Antena Rabenau (LV), Kata Dumur (PL/DE), Katie O’Neill (IRL) un Sakne (LV). Dziesmas angliskā versija ir ierakstīta studijā “SKAN”, Jāņa Dubava vadībā, bet latviskā versija - Ģirta Laumaņa studijā “Hodila”.

Grupā MMMM ir četri robotu ķiverēs tērpti dalībnieki, kuru mūzika ir ar electro-clash, witch house, electro house, chiptune un synthpop skanējumu. Skaņdarbos dzirdams gan kliedzošs sievietes riotgrrrl stila vokāls, gan klasisks popmūzikas un hiphopa stila vīrieša vokāls, veidojot neparastu un oriģinālu muzikālo skanējumu. Grupas debijas albums "Faking Albums" tika nominēts 2019. gada "Zelta mikrofons" nominācijā "elektroniskās vai deju mūzikas albums". 

MMMM
MMMM Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu