Šons Bīns autorallijā uz dzīvību un nāvi: Latvijā sāks rādīt seriālu "Nakts sacīkstes" (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Šons Bīns ("Nakts sacīkstes")
Šons Bīns ("Nakts sacīkstes") Foto: publicitātes

Britu izklaides kanāla "Sky" veidotais seriāls "Nakts sacīkstes" (Curfew) jau izpelnījies pozitīvas atsauksmes no skatītājiem Lielbritānijā, un no 15. maija to varēs noskatīties arī Latvijā, LMT mājas viedtelevīzijā. 

Neparedzēti pavērsieni, nedaudz šausmu, cilvēku savstarpējās attiecības un pamatīgs ātrums padara "Nakts sacīkstes" pa vienu no dinamiskākajiem pēdējā laikā uzņemtajiem seriāliem.

Par seriālu

Pavisam tuvā nākotnē visu planētu ir apsēdis nezināms un neapstādināms vīruss. Lai aizsargātu iedzīvotājus no saslimšanas ar nāvējošo sērgu, Apvienotās Karalistes tobrīd jau gana totalitārā valdība pieņem lēmumu iedibināt komandanta stundu – ikviens, kuru notvers ārpus mājām laikā no plkst.19 līdz plkst.7, tiks ievietots karantīnā ar neparedzamām sekām. Taču ir daži laimīgie, kuriem tiek piedāvāta unikāla iespēja atbrīvoties no totalitārisma žņaugiem un nāvējošā vīrusa apdraudējuma – lai nokļūtu īpašā patvērumā, viss, ko vien jādara, ir jāuzvar 1000 kilometru garās ielu auto sacīkstēs. Un, kad iestājas nakts, pavisam parasti cilvēki sāk drūmo sacensību par izdzīvošanu pasaulē nāvējošākajā rallijā. Starp viņiem – ātrās palīdzības vadītāja ar dumpiniecisku māsu, aizdomīgs automehāniķis ar savu sociopātisko draudzeni, kas turklāt gaida bērnu, gādīgs ģimenes tēvs… Katrs savu iemeslu vadīti, sacīkšu dalībnieki riskē ar visu, traucoties naktī no Londonas uz Skotijas ziemeļu krastu savās tjūnētajās, ar ieročiem aprīkotajās automašīnās, lai iegūtu galveno balvu – brīvību no valdības, kas pilnībā kontrolē viņu dzīves.

Seriālā "Nakts sacīkstes" ir nofilmējusies patiešām spoža zvaigžņu plejāde. Starp galveno lomu atveidotājiem redzēsiet seriāla "Troņu spēles" (Game of Thrones) zvaigzni Šonu Bīnu (Sean Bean), filmas "Mērija, Skotijas karaliene" (Mary Queen of Scots) aktieri Adriānu Lesteru (Adrian Lester), filmas "Titāniks" (Titanic) aktieri Biliju Zeinu (Billy Zane), seriāla "Melnais spogulis" (Black Mirror) zvaigzni Fēbi Foksu (Phoebe Fox) un citus.

"Nakts sacīkstes"
"Nakts sacīkstes" Foto: publicitātes

Vēl pirms seriāla publiskošanas kanāla "Sky" dramatiskā departamenta vadītāja Anne Mensah izteikusies: “Kad Sky veido drāmas par auto sacīkstēm, mēs to darām kā neviens cits. Jautri, emocionāli patiesi, enerģiski un ļoti ātri – "Nakts sacīkstes" ir perfekts "Sky" šovs.”

Seriāla reklāmas rullītis.

Raksts tapis sadarbībā ar LMT mājas viedtelevīziju.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu