Vila Smita "Aladins" aptur gan Džonu Viku, gan "Atriebējus" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
«Aladins»
«Aladins» Foto: Ekrānuzņēmums

Ziemeļamerikas kinoteātris pārliecinoši startējusi «Disney» studijas un režisora Gaja Ričija (Guy Ritchie) filma «Aladins» ("Aladdin"), ziņo "collider.com".

Filmā džina tēlā iejuties divas reizes «Oskara» balvai nominētais un «Grammy» balvu ieguvušais aktieris Vils Smits (Will Smith). 

Foto: Filmas "Aladins" pirmizrāde.

Vils Smits filmā «Aladins»
Vils Smits filmā «Aladins» Foto: Ekrānuzņēmums

Anotācija: Lai apprecētu princesi Jasmīni, jaunais zaglēns Aladins sapņo kļūt par princi. Tajā pašā laikā vezīrs Džafars plāno sagrābt varu un sava plāna izpildei viņam ir nepieciešama burvju lampa, kura glabājas Brīnumu alā. Kā izrādās, alā var nokļūt tikai cilvēks, kurš ir apveltīts ar tam nepieciešamajām spējām, un, kā izrādās, tādas spējas piemīt tieši Aladinam.

"Disneja studijas piedāvājums ģimenes auditorijai ar virpuļojošām Austrumu daiļavām, lidojošiem paklājiem un pērtiķīšiem, tuksnesi, kamieļiem un citiem specefektu dāsni izrotātiem priekiem. Pārsteidzošākais šajā projektā ir režisora vārds – tas ir Gajs Ričijs, kurš kino pasaulē ienāca ar skarbām, stilīgām britu dēku filmām. Kopš tā laika daudz ūdens aiztecējis un filmu saražots, tomēr

Gaja Ričija vārds Aladina titros drīzāk mulsina, nevis iejūsmina,"

raksta kino kritiķe Dita Rietuma.  

Filmas reklāmas rullītis.

Lente nedēļas nogalē iekasējusi 86 miljonus dolāru, aiz sevis atstājot pagājušās nedēļas līderi - aktieri Kianu Rīvsu (Keanu Reeves) un viņa filmu «Džons Viks 3» ("John Wick: Chapter 3 – Parabellum"). Kā arī komiksu filmu "Atriebēji 4" («Avengers: Endgame»).

Džona Vika trešā filma iekasējusi 24,3 miljonus.

Foto: Filmas «Džons Viks 3» pirmizrāde.

4. vietā pavisam tuvu ar 13,3 miljoniem režisora Roba Letermena filma "Pokemon Detective Pikachu" ("Detektīvs Pikaču").

Divas jaunas filmas - "Booksmart" un "Brightburn" nespēja savākt vairāk par desmit miljoniem. 

Filmas "Booksmart" reklāmas rullītis.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu