VKKF pagarina pieteikumu izskatīšanu Latvijas filmu izplatīšanas pirmajā konkursā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Valsts kultūrkapitāla fonds (VKKF) ir pagarinājis pieteikumu izskatīšanas termiņu mērķprogrammas «Latvijas filmu izplatīšana» pirmajā konkursā, liecina informācija VKKF mājaslapā. Konkursa rezultāti būs zināmi pēc 17. marta.

Konkursa nolikumā teikts, ka filmas, kas tapušas Nacionālā Kino centra programmā «Latvijas filmas Latvijas simtgadei», izplatīšana var pretendēt uz šīs programmas finansējumu tikai tad, ja tās tiek demonstrētas īpašu, Latvijas kino vēstures procesus aptverošu programmu ietvaros. Mērķprogrammas projektu konkursā netiks atbalstīta atsevišķu programmas «Latvijas filmas Latvijas simtgadei» filmu individuāla izplatīšana.

Iesniegumus vērtēs filmu mākslas nozares ekspertu komisija, kas, izvērtējot katru iesniegto projekta pieteikumu, sniegs atzinumu VKKF padomei par līdzekļu piešķiršanu.

Programmas «Latvijas filmu izplatīšana» mērķis ir nodrošināt profesionālu Latvijas filmu programmu sistemātisku un regulāru pieejamību Latvijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu