Liepājā muzikāla tikšanās ar Ainaru Virgu un Maiju Kalniņu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

4. novembrī plkst. 18 Liepājas muzejā Kūrmājas pr. 16/18 notiks muzikāla tikšanās ar leģendārās rokgrupas «Līvi» dalībnieku Ainaru Virgu un dziesminieci Maiju Kalniņu.

Izstādes «Dzelzsgriezēj, šī pasaule mums jāsagriež», kuras idejas autors un iniciators ir Ainars Virga, ietvaros būs iespēja tikties ar Ainaru Virgu un Maiju Kalniņu - muzicējot un daloties atmiņu stāstos par rokmūziku un grupu «Līvi» .

Mūziķe un dziesminiece Maija Kalniņa Liepājā ir zināma ikvienam. Maija ir ne tikai talantīga dziesminiece, bet arī veiksmīga pasākumu režisore, par ko liecina vairāki veiksmīgi projekti, tai skaitā 2015. gadā realizētais vērienīgais koncertuzvedums «Es esmu Liepāja». Maijai rūp savas saknes, un par savu pilsētu viņa radošā formā stāsta mūzikā, darbos, dzejā.

Foto: publicitātes

Ainaru Virgu raksturo profesionāla un enerģiska ģitārspēle un komponista talants. 1985. gadā viņš kļuva par grupas «Līvi» līderi un ģitāristu. Kopā ar «Līviem» Virga guva lielus panākumus vairākos muzikālos konkursos Latvijā un ārpus tās.

«Līvi» ieguva jaunu skanējumu, pievēršoties smagajam rokam. Ainars Virga ar grupu «Līvi» ir izdevis vairākus veiksmīgus studijas un dzīvā ieraksta albumus, kā arī divus DVD. Mūziķis ir tādu dziesmu autors, kā «Dzelzsgriezējs», «Dzimtā valoda», «Eglīte», «Straume», «Kādā brīnišķā dienā», «Zelta sirds» u. c.

Ieejas maksa skolēniem, studentiem, pensionāriem – 1.50Eur, pieaugušajiem – 2.50Eur.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu