Robija un «Gaudeamus» singls piedzīvo smagu izgāšanos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu dziedātāja Robija Viljamsa (Robbie Williams) jaunā dziesma «Party Like A Russian», kuras ierakstā piedalījies arī Latvijas vīru koris «Gaudeamus», šobrīd spējusi pakāpties vien līdz 53. vietai Apvienotās Karalistes singlu topā, liecina «Official Charts Company» nedēļas vidū apkopotie dati.

Robijs visas savas ilgās karjeras laikā ir vienmēr bijis augstās vietās topos, taču izskatās, ka ar jauno dziesmu viņš ir nošāvis pavisam garām.

Robija komerciāli līdz šim neveiksmīgākais singls bija 2013. gada «Go Gentle» no albuma «Swings Both Ways». Tas spēja pakāpties tikai līdz 10. vietai.

Tomēr neiekļūt vispār Top40 - tā Robijam būs liela vilšanās.

Robijs kopš 2013. gada vairāk uzmanības veltījis savai ģimenei, taču šogad gatavojas atgriezties mūzikas apritē ar jaunu albumu «The Heavy Entertainment Show».

Kopumā Robijs ir pārdevis 75 miljonus ierakstu un tiek uzskatīts par vienu no lielākajām britu mūzikas solo zvaigznēm.

Robija jaunā dziesma un klips pie sirds neiet arī Krievijas medijiem.

Dziesmā izmantota Sergeja Prokofjeva baleta «Romeo un Džuljeta» skaņdarba «Bruņinieku deja» melodija. 80.gadu beigās padomju televīzijas producenti bieži izmantoja melodiju kā fona mūziku politiskiem sižetiem, kā rezultātā skatītājiem tā saistās ar gadiem pirms PSRS sabrukuma.

42 gadus vecais Viljamss dzied par līderi, kurš «piesavinās naudu no veselas nācijas, pieņem sīknaudu un uzbūvē pats savu kosmosa staciju». «Nevar noliegt vai apstrīdēt - es esmu mūsdienu Rasputins,» dzied Viljamss, kamēr viņam apkārt dejo balerīnas.

Daži mediji izteikušies, ka bagātīgais stereotipu attēlojums balansējot uz robežas ar rasismu.





KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu