Transleiteris un «Apvedceļš» kopīgi ieraksta Timberleika dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pašmāju joku repa grupa «Transleiteris» un katri šlāgerapvienība «Apvedceļš» uzfilmējuši kopīgu video populārajai amerikāņu dziedātāja Džastina Timberleika dziesmai «Can’t Stop the Feeling». Latviskojot, nosaukums dziesmai dots «Dejo», un klipa darbība norisinās kādā lauku zaļumballē.

Klipa filmēšanā piedalījušies ne tikai «Apvedceļa» pārstāvji, bet arī Vecpiebalgas amatieru teātra «Sumaisītis» dalībnieki.

«Pretēji tam, ko varētu gaidīt, dziesmā nav iekļauti repa elementi,» paziņojumā «draugiem.lv» mūzikas lapā raksta «Transleitera» dalībnieks Lauris Mihailovs. ««Transleitera» sākotnējā doma bija pašmāju klausītājiem asprātīgā formātā piedāvāt ārzemju hitus latviešu valodā, tad nu «Dejo» savā ziņā ir atgriešanās pie saknēm,» pastāstīja Lauris, kurš arī piebilda, ka videoklipā nav redzams dziedot, jo viņa burvīgais soprāns pārējos māksliniekus atstātu ēnā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu