Dziedātāja Britnija Spīrsa sākusi romānu ar savu miesassargu!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ārzemju prese informējusi dziedātājas Britnijas Spīrsas fanus, ka māksliniece sākusi jaunas attiecības un šoreiz ar nevienu citu kā savu miesassargu. Par mākslinieces jaunajām attiecībām izdevumam «The Hollywood gossip» pastāstīja viens no Spīrsas labākajiem draugiem.

Vīrietis intervijā preses izdevumam atklājis, ka Britnija un miesassargs satiekas jau pāris mēnešus un zvaigzne jau apsver iespēju trešo reizi kļūt par māmiņu.

?

A photo posted by Britney Spears (@britneyspears) on

Spīrsa nekomentē informāciju par jauno mīļoto, bet pati portālā «Instagram» publiskojusi fotogrāfiju, kurā redzama pusdienojam kopā ar dēliem un sportiskas miesasbūves vīrieti.

Vadoties pēc paparaci uzņemtajām fotogrāfijām, fotogrāfijā redzamais vīrietis patiesi ir Spīrsas miesassargs, pat kura vārdu zvaigzne nevēlas atklāt.

Pēdējos gados dziedātājai attiecību frontē iestājusies krīze, visas viņas attiecības beidzas pēc pāris mēnešu mēģinājumiem izveidot ko nopietnu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu