Dreika «One Dance» uzstāda jaunu rekordu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Kanādiešu repera Dreika (Drake) singls «One Dance» (Cash Money/Republic/Universal) jau 12. nedēļu pēc kārtas atrodas Lielbritānijas singlu topa 1. vietā, kļūstot par pirmo šādu dziesmu pēdējo 22 gadu laikā, ziņo ārvalstu prese.

1994. gadā šāds panākums izdevās grupai «Wet Wet Wet» ar dziesmu «Love Is All Around», kas 1. vietā noturējās pat veselas 15 nedēļas pēc kārtas.

Dreikam singlu topā ir veselas divas dziesmas. 3. pozīcijā ierindojies vēl viens skaņdarbs no aktuālā albuma «Views» - duets ar barbadosiešu popdīvu Rianu (Rihanna) - «Too Good».

2. vietā nemainīgi «Kungs vs Cookin’ on 3 Burners» deju grāvējs «This Girl».

Tikmēr albumu topā, pateicoties spilgtajai performancei Glastonberijas festivālā, atgriezusies Adele ar savu dižpārdokli «25» (XL Recordings).

Arī «Coldplay» pēdējais albums «A Head Full Of Dreams» (Parlophone/Warner Music), pateicoties festivālam, pakāpies no 5. uz 2. vietu.

80. gados populārais dziedātājs Riks Estlijs (Rick Astley) ar savu jauno albumu «50» (BMG) no 3. vietas noslīdējis uz 4. Top5 noslēdz Bejonsē «Lemonade».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu