Prinsam šodien paliktu 58! PETA izdod dziesmu «Animal Kingdom»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Dzīvnieku aizstāvju organizācija PETA ļauj bez maksas lejupielādēt amerikāņu dziedātāja Prinsa pirms nepilniem 20 gadiem ierakstīto labdarības singlu «Animal Kingdom». Prinsam šodien, 7. jūnijā, būtu apritējuši 58 gadi. Notikumam par godu PETA mājaslapā iespējams par brīvu lejupielādēt dziesmu.

«Prinss negribēja svinēt dzimšanas dienas, bet gan dzīvot, pacilāt un izglītot citus līdz nākamajam apgaismības līmenim,» sacīja Prinsa bijusī sieva Maitei Garsija, kura arī darbojās organizācijā PETA. «Mana misija katru gadu 7. jūnijā ir ne tikai svinēt viņa piedzimšanu, bet arī kopā ar PETA atcerēties šo cilvēku, jo šajā dienā Prinsa fani kļūst par vegāniem, lai redzētu, cik labāk tas viņiem liek justies, kā arī godinātu viņu.»

«Prinss sacīja, ka līdzjūtība esot darbības vārds bez robežām. Tāda ir šīs kampaņas jēga,» viņa piebilda.

Prinss ilgus gadus bija dzīvnieku tiesību aizstāvis. 1999. gadā viņš organizācijai PETA tās 20. gadadienā uzdāvināja tiesības uz dziesmu «Animal Kingdom».

Minesotas gubernators Marks Deitons 7. jūniju pasludinājis par Prinsa dienu.

Kā jau ziņots, 57 gadus vecais Prinss 21.aprīlī tika atrasts miris ierakstu studijas «Paisley Park» liftā. Studijas ēkā bija arī Prinsa dzīvesvieta.

Pagājušonedēļ publiskotie autopsijas rezultāti apstiprina medijos izskanējušās ziņas, ka amerikāņu dziedātājs Prinss miris no opioīdu pārdozēšanas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu