Jaungada naktī Rīgā notiks vairāki karnevāli

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr Photostream

Vairākos bāros un klubos jaunais gads tiks sagaidīts ar karnevāliem, masku ballēm vai citiem īpašiem pasākumiem.

Vienu no spilgtākajiem karnevāliem 31.decembrī rīkos klubs «Nabaklab» Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12. Tas aicina sagaidīt jauno gadu zinātniskās fantastikas tematikā. Karnevāla rīkotāji sola, ka Vecgada vakarā «Nabaklabā» notiks vēl nebijusi kosmiskā dvēseļu pārceļošana, kurā palīdzēs «Ceļvedis starpzvaigžņu stopētājiem». Uz «starpzvaigžņu kuģa borta» būs sastopama princese Lea, Lilu, Zorgs, Dīva, Arturs Dents, Rubijs Rods, Marvins, Slartibartfasts un citas spilgtas personības, bet par dejām un mūziku rūpēsies Roberts Gobziņš, Kaspars Bindemanis un citi dīdžeji, piemēram, Valters K., «Gneza», «Schtals» un Edgars. Ieeja karnevālā būs lētāka, ierodoties ar atbilstošiem tērpiem.

Bārs «Taka» Miera ielā 10 Jaungada naktī plāno «atvērt portālu uz Brīnumzemi», organizējot karnevālu dullajiem Cepurniekiem, Marta Zaķiem, Češīras kaķiem un citiem aizapziņas tēliem. Alise solās gādāt par brīnumiem visa pasaku vakara gaitā.

Masku balle notiks arī restorānā «B-Bar» Doma laukumā 2 un «Balzambārā» Torņa ielā 4-1B, kur ieeja gadumijas naktī būs bez maksas, taču apmeklētājiem būs jāierodas piemērotā tērpā, proti, svinīgā apģērbā un maskās. «B-Bar» svētku programmā paredzēta Ginta Žilinska grupas ar kontrabasu uzstāšanās, iluzionists «Magician Fox», kā arī grupa «Jusendo» un šampanietis pusnaktī, Savukārt «Balzambārā» notiks konfeti šovs, degustācijas, uzstāsies duets «Transleiteri».

Gadumijā karnevālu piedāvās arī klubs «Larocca» Brīvības ielā 96 - pasākuma organizatori sola krāšņuma un smaidu svinības, īpašu šovu, konfeti, kā arī «ne visai apģērbtas Santa Klausa draudzenes».

Ar karnevālu Jaunais gads tiks sagaidīts arī «Volcom parkā» Ūnijas ielā 4. Par mūziku un dejām rūpēsies dīdžejs «Dubra» un Dāvis Balodis, notiks arī dažādas papildu aktivitātes, proti, būs fotografēšanās siena, laimes liešana, labākā tērpa konkurss un limbo dejas. Ieeja pasākumā būs no plkst. 22, bet pusnaktī apmeklētājiem tiks pasniegts dzirkstošais vīns no «Volcom parka». Ierodoties karnevāla maskā un pilnā tērpā, ieejas maksa šajā pasākumā būs zemāka.

Savukārt klubs «Just» 11.novembra krastmalā 17 Jaungada naktī sola Holivudas cienīgu ceremoniju ar elektrohipa mākslinieka «Gacho» šova programmu un koncertu. Viesi tiks gaidīti no plkst.21, atbilstoši tematikai notiks fotosesija visiem apmeklētājiem un īsi pēc tās sekos humora un smieklu improvizācijas šovs apvienības «Spiediens» izpildījumā. Pasākumā plānoti burvju, iluzionistu, uguns un pirotehnikas šovi, bet uz lielā ekrāna būs vērojama premjera uzruna un svētku tiešraide no lielākajām Eiropas pilsētām. Pasākumā jāierodas tērptiem pēc smalkā stila labākā parauga.

Klubā «Studio69» naktī no 31.decembra uz 1.janvāri notiks muzikāla komēdija ar aizgājušā gada populārāko mūzikas hitu parādi un jaungada šovs, kuru vadīs «Comedy Club Moscow Style» pārstāvji Dmitrijs Sorokins, Andrejs Averins, Zurabs Matua.

Savukārt «Bubamarā» Veco gadu pavadīt un jauno sagaidīt orientālās noskaņās aicinās deju vadītājs «Speiss», kas sola turku, arābu un citu Tuvo un Vidējo Austrumu tautu mūziku. Svinību viesiem top pārsteigumi, tostarp muzikāli - uz kroga skatuves Vecgada vakarā gaidāma kāda laba un, iespējams, arī labi pazīstama rokgrupa.

Klubā «DStyle» tikmēr uzstāsies lieliskā ballīšu grupa «S.Ū.C Trio & Imiss Youso» ar galvu reibinošiem hitiem no pagātnes gadiem. Notiks «Bar Religion» uguņošana aiz bāra letes, grupas «D-Girls» dejas, bet par mūziku pie dīdžeja pults rūpēsies Markus Riva. Visiem apmeklētājiem pusnaktī tiks saliets šampanietis.

Dažādi pasākumi notiks arī citās Rīgas izklaides vietās, piemēram, klubā «Četri balti krekli» uzstāsies grupa «Sestā jūdze», bet «Dirty deal» tiek solīts pasākums, kas par godu 2012.gada aizbildnim pūķim jauno gadu sagaidīs ar ritmisku un uzkurinošu mūziku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu