LTV1 Ziemassvētkos piedāvās Andrea Bočelli koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / LTV1

24.decembra vakarā LTV1 skatītājiem piedāvās izcilu muzikālu baudījumu: pasaulslavenā tenora Andrea Bočelli koncertu Ņujorkas Centrālparkā, kas izskanēja šā gada 15.septembrī, informē LTV pārstāve Ieviņa Ancena. Svētku programmā iekļautas arī filmas un tradicionālās reliģiskās pārraides.

Koncerts bija īpaša dāvana Ņujorkas pilsētai; šo pasākumu gan pilsētas iedzīvotāji, gan viesi varēja apmeklēt par brīvu, kas radīja īpašu svētku atmosfēru.

Kopā ar Bočelli koncertā uzstājas arī īpašie viesi - Selīna Diona, Tonijs Benets un Braiens Terfels. Muzikālo pavadījumu atskaņo viens no labākajiem simfoniskajiem orķestriem pasaulē - Ņujorkas filharmoniķi, pie diriģenta pults - Alans Gilbērs.

Koncertā skanēja gan pasaulslaveni operu fragmenti ("El lucevan le stelle" ("Toska"), "Nessun Dorma" ("Turandota"), "O soave fanciulla" ("Bohēma"), "Brindisi" ("Traviata")), gan citi populāri darbi, ieskaitot "O Sole Mio", "Volare", "New York, New York", "Amazing Grace". Skanēja arī pasaulslavenais hits "Time to say Goodbay", kas, savulaik dziedāts duetā ar Sāru Braitmenu, Bočelli uznesa starptautiskas slavas augstumos.

Dievkalpojumi

Sestdien, 24.decembrī, plkst.18.15 LTV1 rādīs Ziemassvētku dievkalpojumu tiešraidē no Doma baznīcas, plkst.19.50 ēterā būs kristīgo konfesiju bīskapu apsveikumi Ziemassvētkos, bet plkst.23 - tiešraidē no Vatikāna varēs vērot Ganu Sv. Misi.

Svētdien, 25.decembrī, plkst.13 LTV1 ēterā būs pārraide no Vatikāna - „Urbi et Orbi” (Romas pāvesta uzruna Ziemassvētkos).

Koncerti

Piektdien, 23.decembra, vakarā, plkst.00.05 LTV1 ēterā iekļauts dziedātāja Stinga koncerts, kas ierakstīts 2010.gada septembrī Berlīnē (koncerta oriģinālnosaukums – "Sting Live in Berlin”). Koncerts būs skatāms ar subtitriem.

23.decembra vakarā plkst.00.05 LTV1 ēterā iekļauts dziedātāja Stinga koncerts
23.decembra vakarā plkst.00.05 LTV1 ēterā iekļauts dziedātāja Stinga koncerts Foto: Publicitātes foto / LTV1

Svētdien, 25. decembrī, plkst. 21.15 LTV1 tradicionāli pārraidīs arī koncertu "Nāc līdzās Ziemassvētkos!", kurā piedalās bērni ar īpašām vajadzībām kopā ar sabiedrībā pazīstamiem un iemīļotiem profesionāliem skatuves māksliniekiem. Koncertā, kas notika LNO, kopā ar "Nāc līdzās!" laureātiem uzstājās populāri Latvijas mākslinieki: Ieva Akurātere, Zigfrīds Muktupāvels, Ilona Bagele, Evita Zālīte, Jānis Stībelis, Ieva Sutugova, Dainis Skutelis, Jānis Apeinis, Kaža, Rudīte Būmane, Nikolajs Puzikovs, Atis Ieviņš, grupa "Instrumenti", "Lady’s Sweet", orķestris, Rīgas Doma kora skolas zēnu koris un „GG Choir” Gunāra Kalniņa vadībā.

25.decembrī plkst.00.15 - Lindas Leen koncerts "Ziemas skaņas"
25.decembrī plkst.00.15 - Lindas Leen koncerts "Ziemas skaņas" Foto: Publicitātes foto / LTV1

Svētdien, 25.decembrī, plkst. 00.15 - Lindas Leen koncerts "Ziemas skaņas": dziesmas no Lindas Leen Ziemassvētku albuma "Ziemasskaņas" un skaistākās melodijas no mūzikla "Mūzikas skaņas". Koncerta īpašais viesis Renārs Kaupers.

Filmas visai ģimenei

Sestdien, 24. decembrī, plkst. 7.40 – animācijas filma "Petsons un Finduss. Ziemas stāsti", plkst.9.30 - animācijas komēdija "Volless un Gromits. Nepareizajās biksēs"; plkst.12.15 - animācijas filma "Mēnesslācis un viņa draugi", savukārt plkst.13.35 sāksies pasaku filma "Sniega māte".

24.decembrī plkst.12.15 - animācijas filma "Mēnesslācis un viņa draugi"
24.decembrī plkst.12.15 - animācijas filma "Mēnesslācis un viņa draugi" Foto: Publicitātes foto / LTV1

Svētdien, 25. decembrī, plkst.18.50 - romantiska komēdija "Ziemassvētku princese" – stāsts par ģimeni, kuru tieši Ziemassvētku vakarā apciemo Ziemassvētku brīnums.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu