Klausies "Baložu Pilni Pagalmi" jauno albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Klajā nācis grupas "Baložu pilni pagalmi" devītais dziesmu albums "Divreiz izstāstītie stāsti", kura tapšanas laikā par trim piektdaļām nomainījies grupas sastāvs, bet dziesmas rakstītas piecu gadu garumā. Albumu visā pilnībā var noklausīties grupas "bandcamp" atskaņotājā.

15 albuma dziesmas ierakstītas dažādos laikos un dažādās vietās, sākot ar 2010.gadā darbību pārtraukušo "Torņa studiju", kur 2007. un 2008. gadā daļēji ierakstītas dziesmas "Nu, labi", "Te-pat-te", "Goda vārds (man pie krūts)", "11.10.06 (oktōbris)", "Romantisko filmu vakari", un beidzot ar visjaunāko ierakstu sesiju Šmerļa studijā.

No 20.decembra albumu varēs iegādāties mūzikas ierakstu veikalos.

Dažas no albumā iekļautajām dziesmām jau skanējušas radio, vairākas ir spēlētas koncertos, bet ir arī tādas, kuras līdz šim zināja tikai paši mūziķi.

Pēc desmit līdz 12 gadu darbības grupā no tās atvadījušies Ģirts Pavēnis, Oskars Burovs un Jānis Cīrulis, savukārt klāt grupā ir nākuši divi jauni cilvēki - ģitārists Juris Alksnis, kurš bija grupas dalībnieks tās agrīnajā posmā, kā arī jaunais basģitārists Klāvs Lauls, kurš muzicē arī Kuldīgas grupā "Stūrī zēvele" un ir albuma dizaina autors.

"Divreiz izstāstītie stāsti"
"Divreiz izstāstītie stāsti" Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu